Kâmil Koç Cumhuriyet'in 100'Üncü Yili Anisina Araçlarini Özel Tasarimlarla Giydirdi

Kâmil Koç, Cumhuriyetin, 100’üncü yili anisina filosundaki 100 araci özel tasarimlarla giydirdi.

Kâmil Koç Cumhuriyet'in 100'Üncü Yili Anisina Araçlarini Özel Tasarimlarla Giydirdi


Türkiye karayollari seyahat sektörünün önde gelen firmalarindan Kâmil Koç, Cumhuriyetin, 100’üncü yili anisina araçlarini özel tasarimlarla giydirdi. Arka kisimda kirmizi zemin üzerine beyaz tonda Cumhuriyet’in 100. yil logosu, yan kisimlarinda ise, Türk bayragi ile birlikte “Hepimiz Cumhuriyet Yolcusuyuz. Cumhuriyetimizin 100. yili kutlu olsun” yazili özel tasarim giydirmeler, markanin filosundaki 100 araçta hayata geçirildi.

Kâmil Koç Genel Müdürü Çagatay Kepek, Cumhuriyet ile yasit bir marka olduklarini belirterek, “Cumhuriyetimizin 100. yilini kutlamanin gururunu yasiyoruz. Biz de ülkemizin aydinlik yüzü olan Cumhuriyetimize olan minnet duygumuzu, 100. yil özel tasarim otobüslerimiz ile ülkemizin dört bir yanina tasimak istedik. Özel tasarim araçlarimizin, Anadolu’nun en ücra köselerinde 7’den 77’ye tüm insanlarimizdan gördügü yogun ilgi bizleri de mutlu etti. Toplumumuzun ortak degeri olan Cumhuriyet’in daha ilk yillarinda kurulan ve onunla birlikte büyüyen gelisen bir marka olarak, 2’nci yüzyilda da yine Ata’mizin emanetine layik olmaya ve onun yolunda ilerlemeye devam edecegiz” dedi.



“2’nci yüzyilda da Cumhuriyetimizin yolunda yürümeye devam edecegiz”

Cumhuriyet ile birlikte yol almis, büyümüs bir marka olarak Cumhuriyete sahip çikmayi kendilerine bir görev olarak kabul ettiklerini vurgulayan Kepek, sunlari söyledi: “Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulusundan 3 yil sonra, ülkemizin ilk karayolu seyahat firmasi olarak hizmete baslayan Kâmil Koç, Cumhuriyetle yasit bir marka olarak, 97 yildir Cumhuriyetin yolunda ve onun degerleri dogrultusunda yol aliyor. Bu yil ise, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliginde yokluklardan çikardigimiz Cumhuriyetimizin 100. yilini kutlamanin gurur ve heyecanini yasiyoruz. Biz de Cumhuriyet ile dogan ve onunla büyüyerek, bugüne gelen bir marka olarak, bu özel yilin anisina araçlarimizi 100’üncü yil logosu ve ona duydugumuz minneti sözlere döktügümüz mesajlarla giydirdik. Cumhuriyetimizin 100’üncü yili ile giydirilmis araçlarimiz Anadolu’nun en ücra köselerindeki insanlarimiz dahil 7’den 77’ye toplumumuzun tüm kesimlerinden yogun ilgi gördü, alkis aldi. Bu aslinda bizi biz yapan ortak degerimiz olan Cumhuriyet’e insanlarimizin duydugu sevgi ve bagliligin çok açik bir göstergesi. Kâmil Koç olarak, bizleri görkemli bir geçmisten aydinlik bir gelecege tasiyan bu sarsilmaz çinarin, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da kalkinmamizin ve gelecege dönük yolculugumuzun temel lokomotifi olmaya devam edecegine inaniyorum. Millî mücadele tarihimizin en büyük kazanimi olan Cumhuriyetimizin 2’nci yüzyilinda da onun yolunda olmaya ve aydinlik gelecege yürümeye devam edecegiz.”
Kaynak: İHA