Erzincan'da 'Narkogüç' Operasyonlarinda Yakalanan 4 Kisi Tutuklandi

Erzincan polisinin uygulama noktasinda bir aracin bagaj kisminda, piyasa degeri yaklasik 100 milyon TL olan 161 kilo 364 gram gelen uyusturucu madde yakalamasi olayiyla ilgili “Narkogüç” operasyonu çerçevesinde gözaltina alinan 5 süpheliden 4’ü çikarildiklari mahkemece tutuklandi.

Erzincan'da 'Narkogüç' Operasyonlarinda Yakalanan 4 Kisi Tutuklandi
Erzincan Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü, Kaçakçilik ve Organize Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ve Istihbarat Sube Müdürlügü ekiplerince 20.10.2023 tarihinde yapilan çalismalarda birbirleri ile irtibatli olan 35 ... ile 25 ... plakali araçlar tespit edildi. Tespit edilen araçlardan soförlügünü Y.E.T.’nin yaptigi 25 plakali araçta alinan karara istinaden Akyazi Uygulama Noktasinda yapilan aramada; aracin bagaj kisminda, piyasa degeri yaklasik 100 milyon TL olan ve 37 parça halinde toplam darali agirligi 161 kilo 364 gram gelen uyusturucu maddelerden skunk maddesi ele geçirildi.

Soförlügünü F.T’nin yaptigi 35 plakali araç ise Tercan Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince yakalandi.

Yakalanan uyusturucu maddenin organizatörü olarak tespit edilen B.T.V. kullanmis oldugu 35 plakali araç ile birlikte Kayseri Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekiplerince ayni araçta bulunan S.A. ile birlikte yakalandi.

25 plakali araca uyusturucu madde naklini, Erzurum ilinden gerçeklestiren sahislarin; E.B. ve M.O. oldugu tespit edilerek E.B. isimli sahis Bingöl Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügüyle yapilan müsterek çalismada yakalandi. M.O. isimli sahsin yakalama çalismalari devam ederken adliyeye çikarilan Y.E.T., F.T., B.T.V., E.B., tutuklanarak cezaevine gönderildi S.A. ise adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA