Baskan Sentürk, Güven Tazeledi

Jeotermal Elektrik Santral Yatirimcilari Dernegi (JESDER)’in Olagan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Baskanligi’na Enerjeo Kemaliye A.S. Temsilcisi Ufuk Sentürk seçildi.

Baskan Sentürk, Güven Tazeledi


Olagan Genel Kurul’da yapilan seçim sonucunda Ufuk Sentürk’ün baskanliginda Maren Maras Elk.Ürt.San Tic.A.S. temsilcisi Mehmet Sisman baskan vekili, Sanko Enerji Ürt.A.S. temsilcisi Mehmet Kaygusuz Baskan Yardimcisi, Çelikler Jeo.Elek.Ürt.A.S. tüzel kisilik temsilcisi Muharrem Durmus sayman ve RSC Elektrik Ürt.A.S. Tüzel kisilik temsilcisi Haydar Arda Çakmak genel sekreter olarak görevlerine basladi.



Dernek üyelerine kendisine gösterdikleri güven dolayisiyla tesekkür eden JESDER Yönetim Kurulu Baskani Ufuk Sentürk, yeni dönemde jeotermal enerjinin sera ve konut isitma gibi alternatif kullanimlarda daha aktif kullanilabilmesi, yenilenebilir enerjinin finansmani, jeotermal akiskandan degerli mineral ve lityum eldesi, SEÖS mevzuatinin jeotermal santraller için uygun hale getirilmesi ve Türk Jeotermal Kanunu’nun meclise sevki için çalismalarda bulunulacagini belirtti.

Kaynak: İHA