Balikesir'de Jandarma Göz Açtirmiyor

Balikesir’de jandarma ekipleri, son 1 haftada kaçakçilik ve organize suç olaylarina karsi yaptiklari operasyonlarda 25 süpheli sahsi gözaltina aldi.

Balikesir'de Jandarma Göz Açtirmiyor
Balikesir Il Jandarma Komutanligi ekipleri, kaçakçilik ve organize suç olaylarina yönelik Altieylül, Ayvalik, Burhaniye, Edremit, Gömeç, Karesi ve Susurluk ilçelerinde operasyon düzenledi.

1 haftada, 16 kaçakçilik ve organize suç olayina karisan 25 süpheliye ait ev ve eklentileri ile kullanmis olduklari araçlara yönelik operasyon sonucu; 511 gram kubar esrar, 165 gram metamfetamin, 55 gram afgan sakizi, 14 adet sentetik uyusturucu hap, 5 gram toz esrar, 1 adet hassas terazi, 1 adet esrar ögütme aparati, 8 adet uyusturucu kullanma aparati, 3 adet tabanca, 2 adet av tüfegi, 10 adet biçak, 14 adet cep telefonu ve suçtan elde edilen 40 bin 500 lire ele geçirdi.

Olaylara karisan 25 süpheli adli makamlara sevk edilirken, 1 kisi tutuklandi.
Kaynak: İHA