Inegöl'e Yeni Stadyum Müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Inegöl Belediye Baskani Alper Taban ve AK Parti Inegöl Ilçe Baskani Mustafa Durmus, Ankara ziyaretinden müjdeyle döndü. Baskan Alper Taban, Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’tan yeni stadyum için söz aldiklarini duyurdu.

Inegöl'e Yeni Stadyum Müjdesi
AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Inegöl Belediye Baskani Alper Taban ve AK Parti Inegöl Ilçe Baskani Mustafa Durmus bir dizi ziyaret ve istisare için Çarsamba günü Ankara’ya gitti. Gün boyu baskentte temaslarini sürdüren Inegöl heyeti, pek çok görüsme gerçeklestirdi ve müjdelerle döndü. Baskan Taban, Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’tan yeni stadyum için söz aldiklarini duyurdu. Yeni stadyum yapilana kadar da mevcut statta ve Inegöl’deki diger spor sahalarinda bir dizi iyilestirmeler yapilacagi kaydedildi.

Inegöl’ün bekledigi bir çalismaydi

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve AK Parti Inegöl Ilçe Baskani Mustafa Durmus ile birlikte Ankara’ya giden Belediye Baskani Alper Taban, Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak ile yapilan görüsme sonrasi stadyum müjdesi ve görüsmeye iliskin detaylar hakkinda açiklamalarda bulundu. Baskan Taban, stadyum ile ilgili zaten belirli girisimlerin yapilmis oldugunu hatirlatarak; “Bugün burada belirli ziyaretler gerçeklestirdik, Bakanlarimizla bir araya geldik. Gençlik ve Spor Bakanimizla da bu programlar çerçevesinde bir araya geldik. Milletvekilimiz üzerinden de zaten daha önce bir dizi girisimler yapmistik, konuyu olgunlastirmaya çalismistik. Bugün de Bakanimizin randevusu üzerine stadyum konusunu görüstük. Sag olsun Bakanimiz Osman Askin Bak beyefendi talebimize olumlu yaklasti ve hayirli olmasi temennilerini iletti. Bizler de çok mutlu olduk. Inegöl’ümüzün bekledigi bir çalismaydi bu. Inegölspor’umuza yapilan tesislerle beraber yeni bir stadyum da güzel bir ivme kazandiracaktir. Yeni basarilar elde edecegimizi ümit ediyorum” dedi.

Baskan Alper Taban, stadyumla ilgili müjdeyi ilk olarak sosyal medya hesaplarindan duyurdu. “Yeni Inegöl Stadyumu için çalismalara basliyoruz” diyen Baskan Taban, sürece destek verenlere de tesekkürlerini sunarak; “Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan basta olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanimiz Osman Askin Bak, AK Parti Genel Baskan Vekilimiz Bursa Milletvekilimiz Efkan Alâ, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakanimiz Bursa Milletvekilimiz Mustafa Varank, Bursa Milletvekilimiz Ahmet Kiliç, Il Baskanimiz Davut Gürkan, Büyüksehir Belediye Baskanimiz Alinur Aktas ve üstün gayretlerinden dolayi AK Parti Bursa Milletvekilimiz Ayhan Salman ile AK Parti Inegöl Ilçe Baskanimiz Mustafa Durmus’a çok tesekkür ediyorum” dedi.

Öte yandan, Inegöl heyeti Ankara’da Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak’in yani sira baska ziyaretler de gerçeklestirdi. Yeniden AK Parti Genel Baskan Vekili olarak seçilen Bursa Milletvekili Efkan Alâ, önceki dönem Sanayi ve Teknoloji Bakani ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, AK Parti Bursa Milletvekilleri Refik Özen ve Muhammet Müfit Aydin ile AK Parti Genel Baskan Vekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitas ziyaret edildi. Ziyaretlerde Inegöl’de devam eden çalismalarla ilgili istisarelerde bulunuldu.
Kaynak: İHA