Maç Dönüsü Ölümden Döndüler

Kocaelispor ile yaptigi hazirlik maçi sonrasinda dönüs yoluna geçen Yalovaspor futbolculari ölümden döndü. Seyir halindeki otobüsün motor kisminda çikan yangin korkuturken, futbolcular yara almadan araçtan tahliye edildi.

Maç Dönüsü Ölümden Döndüler
Yangin, 130 Karayolu Karamürsel ilçesi Dereköy Isiklar mevkiinde saat 17.30 siralarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kocaelispor ile hazirlik maçi yaptiktan sonra dönüs yoluna geçen Yalovaspor’un otobüsünde seyir halindeyken yangin çikti. Motor kisminda baslayan yangini fark eden soför araci durdururken futbolcular otobüsten tahliye edildi. Alevlerin büyümesi ve zaman zaman yasanan patlamalar neticesinde yangin yol kenarindaki agaçlara da siçradi. Alevlerin ve dumanlarin gökyüzüne ulastigi yangin sebebiyle 112 Acil Çagri Merkezine haber verildi.

Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kisa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaptigi çalismalar neticesinde yangini söndürdü.

Herhangi can kaybi veya yaralanma olayi yasanmazken araç kullanilamaz hale geldi.

Jandarma olayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA