50 Yildir Ekran Arkasinda
Amasya’da televizyon tamirciligi yapan Rahmi Demirci, 50 yil önce çirak olarak basladigi meslegini ilk günkü heyecanla sürdürüyor.

“Teknolojiye ayak uydurmamiz gerekiyor”
Radyo ve siyah - beyaz televizyon tamiriyle adim attigi mesleginde bugün son teknoloji televizyonlara kadar hepsinin bakim ve onarimini yapan tecrübeli usta, “Çaga ve teknolojiye ayak uydurmamiz gerekiyor. Yeni model televizyonlar çikiyor. Parça bulmakta zorlansak da tamirini gerçeklestiriyoruz” dedi.
Gündüz ekran arkasinda, aksam ekran karsisinda
Her sabah günün erken saatlerinde Pirinçci Mahallesi’ndeki dükkaninin yolunu tutup hazirliklarini yaparak müsterilerini bekleyen Demirci, “Is yerinde aksama kadar televizyon ekranlarinin arkasindayim. Eve gidince televizyonun önüne geçiyorum. Yogunluktan dolayi burada televizyon izledigim söylenemez” diye konustu.
Rahmi Demirci, Amasya Esnaf Odalari Birligi tarafindan Yilin Ahi Ustasi seçilerek plaket almisti.
