Ordu Büyüksehir, Asfalt Yol Çalismalarina Devam Ediyor

Ordu Büyüksehir Belediyesinin 19 ilçede alt ve üstyapi çalismalari devam ediyor. Altyapi çalismalarinin tamamlandigi noktalarda ekipler sicak asfalt çalismalarini sürdürüyor.

Ordu Büyüksehir, Asfalt Yol Çalismalarina Devam Ediyor
Türkiye’nin en zorlu cografyasinda ve kirsal kesimdeki mahallelere ulasimi saglayan güzergahlarda çalisma yürüten Büyüksehir Belediyesi ekipleri, altyapisi tamamlanan yollari asfalt ile bulusturuyor. Toplam uzunlugu 1 buçuk kilometre olan Gürgentepe ilçesine bagli Yurtyeri Mahallesi’nin merkez güzergahinda asfalt çalismasi yapan ekipler, vatandaslara konforlu ulasimin kapilarini araladi. Yol, Yurtyeri Mahallesi’nin yani sira Eskiköy Mahallesi’ne de ulasim saglamasi ile baglanti yolu olma özelligi de tasiyor.

“Mahallemiz rahat bir nefes alacak”

Yurtyeri Mahallesi’nde Büyüksehir Belediyesi tarafindan yürütülen asfalt çalismalarini degerlendiren Gürgentepe Belediye Baskani Yasar Sahin, ilçeye yapilan yatirimlar dolayisiyla Ordu Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Mehmet Hilmi Güler’e tesekkürlerini iletti. Vatandaslarin sorunlarinin çözüldügüne dikkat çeken Sahin, “Yurtyeri Mahallemizde Büyüksehir Belediyemiz tarafindan asfalt çalismasi basladi.

Yurtyeri, ilçemizin büyük mahallelerinden bir tanesi. Daha önceleri burada çok sikintilar çekiliyordu. Toz toprak insanlarimizi bunaltmisti. Bugün bu sikinti gideriliyor. Mahallemiz bundan sonra rahat bir nefes alacak. Bu sebeple bir kez daha Baskanima çok tesekkür ediyorum” diye konustu.

Mahalle sakinleri de asfalt çalismasindan dolayi mutlu olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA