WORLDEF E-Ticaret Vakfi'nin E-Ticaret Ve E-Ihracat Egitim Konferanslari Devam Ediyor

WORLDEF E-Ticaret Vakfi’nin Anadolu’da e-ticaret ve e-ihracat farkindaligi olusturmak için düzenledigi egitim konferanslari serisi Eskisehir’de devam etti. Konferansta e-ticaret ve e-ihracat alaninda uzman isimler katilimcilarla bilgi ve tecrübelerini paylasti.

WORLDEF E-Ticaret Vakfi'nin E-Ticaret Ve E-Ihracat Egitim Konferanslari Devam Ediyor


WORLDEF E-Ticaret Vakfi Eskisehir’de e-ticaret ve e-ihracat egitim konferansi düzenledi.

Konferansta iki gün boyunca e-ticaret, e-ihracat, e-ticarette yazilim altyapisi, lojistik, entegrasyon sistemleri, dijital pazarlama ve markalasma konularinda katilimcilar bilgilendirildi.

E-ticaret profesyonelleri katilimcilarla bilgi ve tecrübelerini paylasti

Konferans, e-ticaret sektör profesyonellerini ve girisimcileri bir araya getirdi. Katilimcilar, e-ticaretin günümüzdeki ve gelecekteki rolü hakkinda bilgi edinme firsati buldular. Ayrica, e-ticaretin sinirlarini asarak uluslararasi pazara açilmak isteyen isletmelere yönelik e-ihracat konularinda kritik öneriler sunuldu.

Konferans, WORLDEF Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ates ve ETO Yönetim Kurulu Üyesi ve azall.com’un Kurucusu Emre Demir’in açilis konusmalari ile basladi.



Yapay zeka konusunda uygulamali egitim verildi

Worldef Ventures Grup Pazarlama Direktörü Sedat Ates etkinlikte canli olarak yapay zeka uygulamasi ile çalisma yapti. Yapay zekanin e-ticaret süreçlerinde köklü degisikliklere imza attigini ifade eden Ates, “Yapay zeka sifirdan ileri seviyeye e-ticaret süreçlerini destekliyor. Bu kapsamda pazar arastirmasi, ürün arastirmasi, tedarikçi kaynaklari belirleme, ambalaj tasarimi gibi kritik süreçlerde yapay zeka teknolojisi ile veri odakli kararlar aliniyor” dedi.

Ates’in uygulamali yapay zeka egitimi ile e-ticaret ve e-ihracat sektöründe devrimsel bir yaklasimin öncüsü olan bu uygulama ilk defa topluluk önünde sifirdan ileri seviyeye ürün üretimini ve pazarlamasini konu aldi.

Yapay zeka e-ticaret ve e-ihracat süreçlerinde köklü degisiklikler getiriyor

Bu devrimsel yaklasim sayesinde, ürünlerin yurt disinda olasi satis hacimleri analiz edilerek, en uygun pazaryerlerinin belirlenebildigini söyleyen Ates, ürünün içerik kartindan, ürün gönderimine kadar olan tüm süreçlerin optimize edildigini ve ayrica, iade süreçlerinin daha etkin ve verimli yönetilmesi için yapay zeka destekli adimlarin tasarlandigini belirtti.



Ates, “Belki de en etkileyici gelisme, hiç satilmayan, özel ürün tasarimlarinin yapay zeka ile sifirdan olusturulmasi. Bu yenilikçi yaklasim, sektörde benzersiz bir yer ediniyor” diye konustu.

Kaynak: İHA