MMO'dan 'Is Birligi' Vurgusu

Makina Mühendisleri Odasi (MMO) Samsun Sube Yönetim Kurulu üyeleri, Vali Orhan Tavli’yi ziyaret etti. Sube Baskani Kadir Gürkan, "Kamu kurumlariyla is birligine büyük önem veriyoruz" dedi.

MMO'dan 'Is Birligi' Vurgusu
MMO Samsun Sube Yönetim Kurulu Baskani Kadir Gürkan, Baskan Vekili Hasan Bozal, Yönetim Kurulu Sekreter Üyesi Nail Yolaydin, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Kadir Erdogan, Yönetim Kurulu Üyesi Ayse Ünsal Kiran, Yönetim Kurulu Üyesi Yasar Bas ve Sube Müdürü Kadir Serkan Atilgan, Vali Orhan Tavli’yi ziyaret ederek yeni görevinde basarilar diledi.

Kurum ve kuruluslar ile is birligi

Ziyarette MMO yöneticileri Vali Orhan Tavli’ya 2022-2023 dönemindeki Sube Çalisma Programi ve devam eden çalismalar hakkinda detayli bilgi aktardi. MMO Samsun Sube Yönetim Kurulu Baskani Kadir Gürkan, "Odamiz yönetim kurulunun çalisma programi dogrultusunda kurum ve kuruluslari ziyaret ederek çalisma ortamlari olusturuyoruz. Birlikte düsünüp birlikte karar alan, birlikte uygulamaya geçerek süreci birlikte kontrol eden yaklasimla, demokratik katilimci yönetim anlayisi ile üyelerimize, Samsun’a ve ülkeye hizmet etmeye çalisiyoruz. Samsun Valiligi ile de bugüne kadar oldugu gibi bundan böyle de her türlü is birligi ve birlikte çalisma ortaminda yer almaya devam edecegiz" diye konustu.

Kadir Gürkan ayrica Samsun Valisi Orhan Tavli’ya, "Odamiz yönetim kurulu üyeleri adina sizlere Samsun Valiligi görevinizde sonsuz basari diliyoruz" temennisini de iletti.
Kaynak: İHA