Afsin Belediyesi Asfalt Çalismalarina Devam Ediyor

Kahramanmaras’in Afsin Belediyesi bünyesinde bulundurdugu asfalt üretim tesisi ile yol bakim çalismalarina devam ediyor.

Afsin Belediyesi Asfalt Çalismalarina Devam Ediyor
6 Subat’ta meydana gelen, tüm Türkiye’yi derinden etkileyen depremden sonra Afsin Belediyesi halkin yaralarini sarmaya devam ediyor. Depremde zarar gören yollar için, merkez ve köylerde olmak üzere ilçenin her bir yaninda yapim çalismalari devam ediyor. Merkez mahalleler, kirsal alanlar ve kentin genelinde gerçeklestirilen yapim çalismalari hem yerel halkin hem de Afsin’i ziyaret eden misafirlerin hayatini kolaylastiriyor.

Afsin Belediye Baskani Mehmet Fatih Güven, “Afsin Belediyesi olarak, kendi üretim tesislerimizde ürettigimiz asfalt ile gerçeklestirilen yol çalismalari sayesinde, sehir sakinlerine daha iyi bir yasam kalitesi sunmak, vatandaslarimizin can güvenligini saglamak ve sehrin genel görünümünü iyilestirmek için çaba harcamaya devam edecegiz. Bu projelerin basarisinda, Afsin halkinin katkisi ve destegi büyük önem tasimaktadir.”

Baskan Güven; “Afsin Belediyesi olarak, yerel kaynaklari etkili bir sekilde kullanarak bölge halkimizin yasam kalitesini artirmaya devam edecegiz. Kendi ürettigimiz malzemelerle gerçeklestirdigimiz yol çalismalari, sürdürülebilir bir kalkinmanin temelini atmamiza yardimci oluyor” dedi.

Kaynak: İHA