Validen Köprü Açiklamasi

Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu, Fevkani köprüsü çalismalarini degerlendirdi.

Validen Köprü Açiklamasi
Zonguldak’ta 67 yil önce yapilan; riskli oldugu ve depreme dayaniksiz oldugu gerekçesiyle yikimina karar verilen Fevkani Köprüsü’nde çalismalar sürüyor.

Zonguldak Valisi Osman Hacibektasoglu, köprü altindaki esnafin tamamen tahliye edilmesinin ardindan yikim çalismalarinin baslayacagini ifade ederek söyle dedi:

“Esnafimizin tamamen tasinmasini bosaltmasini bekliyoruz. Tasinan tasinacak esnaflarimiza daha önce söyledik. Her türlü destegi yardimi yapacagiz. Yapiyoruz. Bir an önce bosaltilmasini bekliyoruz. Bir yandan hazirlik çalismalari devam ediyor. Su anda tamamen orasi yayadan arindirilacak. Daha öncede söyledik. Bizim için can ve mal güvenligi en önemlisi. Çalismalar yapilirken insanlarin oraya girmemesi gerek. Is güvenligi tedbirleri önemli. Bosaltma çalismalari da devam ediyor. Takip ediyoruz. En kisa zamanda temizlenerek tamamlanacak.”
Kaynak: İHA