Tuzla'da Araciyla Drift Atan Sürücüye 20 Bin 778 TL Ceza

Tuzla’da geçtigimiz günlerde yolu kapatip araciyla drift atan ve bu görüntüleri sosyal medyada paylasan sahis Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekiplerince yakalandi.

Tuzla'da Araciyla Drift Atan Sürücüye 20 Bin 778 TL Ceza
5 Ekim tarihinde bir sahis Tuzla’da bir cadde üzerinde kendi araciyla yolu kapatip drift atip ve drift attigi görüntüleri de sosyal medyada yaymisti. Görüntülerin sosyal medyada yayilmasi ve gelen sikayetler üzerine Istanbul Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ekipleri görüntüleri detayli bir sekilde incelemis ve Tuzla’da bir cadde üzerinde yolun trafige akisini engelledigi ve tehlikeye atarak drift attigi anlasilan Y.E.O. isimli sahsi yaptigi çalismayla yakalamisti.

Drift atan sürücüye 2918 sayili Karayollari Trafik Kanunu geregince, el freninin çekilmesi suretiyle drift yapilmasina istinaden 20 bin 342 TL, Karayolunun rahatini ve huzurunu bozacak sekilde araç kullanmaktan 436 TL olmak üzere, toplam 20 bin 778 TL idari para cezasi uygulandi, sahsin sürücü belgesine de 2 ay süre ile el konuldu.
Kaynak: İHA