TEKNOFEST'te Son Gün Yogunlugu

Izmir’de Sanayi ve Teknoloji Bakanligi ile Türkiye Teknoloji Takimi Vakfi (T3) öncülügünde gerçeklestirilen havacilik, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST, son gününde de büyük ilgi gördü.

TEKNOFEST'te Son Gün Yogunlugu
Dünyanin en büyük havacilik, uzay ve teknoloji fuarina ev sahipligi yapan Izmir’de TEKNOFEST’e son günü olan besinci gününde yogun ilgi sürerken, hafta sonunu da firsat bilen Izmirli vatandaslar alana akin etti. Çigli Havaalani’nda düzenlenen TEKNOFEST’te aileler çocuklari ile birlikte stantlari gezdi.

Araç kuyrugu kilometreleri buldu

Çevreyolu ve festival alanina giden Anadolu Caddesi’nde olusan araç kuyrugu kilometreleri buldu. Yavas ilerleyen trafikte ara ara aksakliklar yasandi. Olusan trafik yogunlugu havadan da görüntülendi.

TEKNOFEST’in basladigi günden bugüne Türk Yildizlari, SOLOTÜRK, Bayraktar Akinci, Aksungur, Bayraktar TB2, Hürkus, Paramotor, Gyrocopter, BEL-429 (Üzüm Salkimi), S-70 (Çelik Kanatlar), Paramotor, AB-412 (SGM), T-129 Atak helikopteri Izmirli vatandaslara cosku dolu anlar yasatti. Gökyüzündeki gösteriler gün boyunca devam edecek. Bu yil son kez düzenlenen festival bugün son bulacak.

TEKNOFEST’e gelen vatandaslar ise alanda bulunduklari için çok mutlu olduklarini ifade ederken, gösteriler karsisinda da etkilendiklerini vurguladilar.
Kaynak: İHA