Baskan Çelik'e TEKNOFEST Tesekkürü

Manisa’nin Sehzadeler Belediyesi 27 Eylül-1 Ekim tarihlerinde Izmir Çigli Havalimani’nda düzenlenen TEKNOFEST’e gitmek isteyen vatandaslara ücretsiz ulasim destegi verdi. Festival boyunca 1500 kisi bu hizmetten yararlandi. Belediye, festivalin son günü de vatandaslar için 13 otobüs kaldirdi. TEKNOFEST’e belediyenin ücretsiz araçlariyla giden vatandaslar, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e hizmeti için tesekkür etti.

Baskan Çelik'e TEKNOFEST Tesekkürü
Izmir Çigli Havalimani’nda 27 Eylül - 1 Ekim tarihleri arasinda gerçeklestirilen TEKNOFEST, teknoloji meraklilari için unutulmaz bir deneyim sunarken, Sehzadeler Belediyesi’nin festivale gitmek isteyen Manisalilar için ücretsiz araç hizmeti büyük ilgi gördü. Belediye tarafindan festival ziyaretçilerine saglanan ulasim destegi, festival katilimcilari tarafindan büyük bir memnuniyetle karsilandi. TEKNOFEST’e gitmek isteyen vatandaslar, Sehzadeler Belediyesi’nin tahsis ettigi ücretsiz araçlarla kolayca etkinlige ulasti. Özellikle etkinligin coskusuyla dolup tasan festival ziyaretçileri, belediyenin hizmetinin kendileri için büyük bir kolaylik sagladigini ifade etti.

Bu özel hizmet, festival ziyaretçilerinin büyük bir rahatlikla etkinligi deneyimlemelerini sagladi. Festival boyunca 1500’den fazla kisi bu özel hizmetten yararlandi ve katilimcilar, Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e tesekkür etti. Vatandaslar, belediyenin bu tür özverili hizmetlerinin kentlerindeki yasami kolaylastirdigini ve Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e minnettar olduklarini belirtti.



Vatandaslardan tesekkür

Sehzadeler Belediyesi, festivalin son günü de vatandaslar için 13 otobüs kaldirdi. Belediyenin ulasim destegi ile festival alanina gidecek olan vatandaslardan, Erkan Adigüzel, “Bugün TEKNOFEST’e gitmek için geldik. Belediyemize bize sagladigi bu imkan için çok tesekkür ediyorum. Gaye çoluk çocuk hep beraber gidip milli ve yerli imkanlarla yapilan teknolojik aletleri görmek. Üretimde olan ve üretilecek teknolojiyi görmek. Daha kolay bir ulasim saglayip, trafik kesmekesi yasamamak için belediyemizin sagladigi ulasim imkanini kullanmayi tercih ettik. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e tesekkür ederim." derken, Göktürk Ahmet Çayirli ise, "Sosyal Bilimler Lisesi 10. sinifta okuyorum. TEKNOFEST’e bilimsel gelismeleri gözlemlemek için gidiyorum. Festival alanina belediyemizin sagladigi ulasim imkaniyla gidiyorum. Belediyemize ve baskanimiza bu imkani sagladigi için tesekkür ediyorum" dedi.

Sibel Dogan isimli vatandas, “Oglumla birlikte belediyemizin saglamis oldugu imkanla TEKNOFEST’e gidiyoruz. Belediyemize çok tesekkür ediyoruz. Özellikle oglumun teknolojik gelismeleri görmesini istiyorum" ifadelerini kullanirken, Ömer Bülbül, "Anemon Trekking Grubu olarak TEKNOFEST’e katilmaya karar verdik. Sehzadeler Belediyesi’ne müracaat ettik. Onlar da bize sag olsunlar bir otobüs ayarladilar. Grup olarak heyecanliyiz. Türkiye’mizin yeni teknolojik güzelliklerini, hamlelerini görmek istiyoruz" ifadelerini kullandi.

TEKNOFEST’in Türkiye için çok önemli oldugunu kaydeden Haci Yerli, "TEKNOFEST ülkemiz için en güzel sey olmustur. Bazi ülkelere parasini verip de alamadigimiz silahlari simdi kendimiz yapiyoruz. Gidip bunlari görecegiz. Bu organizasyonu yapanlara tesekkür ediyorum" ifadelerini kullanirken, Kadir Özkara ise sunlari söyledi: “TEKNOFEST’e oglumun ufku açilsin diye, havacilik adina yapilanlari, milli savunma hamlelerini görmek için gidiyorum. Sehzadeler Belediyesi de iyi bir hizmetle bizi oraya götürüyor. Hepsine tesekkür ediyorum." dedi.

Türkiye’nin 80 yillik özleminin gerçege dönüstügünü anlatan Burhanettin Karsli, “Öncelikle belediyemize böyle teknolojik bir olayi destekledigi, halka böyle bir hizmet verdigi için çok tesekkür ediyorum. Bu milletin 80 yillik özlemiydi. Bu gördügümüz cosku onun bir yansimasi. Buna önder olan, yolunu açan herkesi tebrik ediyorum. Özellikle Belediye Baskanimiz Ömer Faruk Çelik’e çok tesekkür ediyorum" derken, Ahmet Sen ise sunlari söyledi: "Kizim ve oglumla birlikte TEKNOFEST’e gidecegiz. Ülkemizin gurur duydugu IHA’lari, SIHA’lari çocuklarin görmesini istiyorum. Bilimle ilgili meraklarinin artmasini istiyorum. Sehzadeler Belediye Baskani Ömer Faruk Çelik’e çok tesekkür ederim bize bu firsati tanidigi için."
Kaynak: İHA