Agri Valisi Koç, Hamur Ilçesinde Ziyaret Ve Inceleme Turu Yapti

Agri Valisi Mustafa Koç, Hamur ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemede bulundu. Koç, ilçede yürütülen çalismalarin yani sira esnaf, vatandas ve sehit ailesi ile de görüstü.

Agri Valisi Koç, Hamur Ilçesinde Ziyaret Ve Inceleme Turu Yapti
Vali Mustafa Koç, Hamur Kaymakami Ali Yildirim ve ilçe protokolü tarafindan karsilandi. Kaymakam Yildirim’dan ilçede devam eden projeler ve hizmetler hakkinda brifing alan Koç, daha sonra Hamur Belediyesini ziyaret etti. Vali Koç, Belediye Baskani Cezmi Ergül ve belediye meclis üyeleri ile bir araya geldi. Ilçe merkezindeki esnaflari da ziyaret ederek hayirli isler dileyen Vali Koç, esnaf ve vatandaslarin talep ve sorunlarini dinledi. Vali Koç, ayrica sehit Infaz ve Koruma Memuru Cengiz Yigit’in ailesini ziyaret ederek, devletin her zaman sehit ailelerinin yaninda oldugunu belirtti.

Vali Koç, son olarak Agri-Hamur-Patnos kara yolu 2. etabinda devam eden çalismalari yerinde inceledi. Kaymakam Yildirim’dan yol çalismalarinin son durumu hakkinda bilgi alan Koç, Hamur Yol Kontrol Noktasinda görevli polis ve jandarma personeli ile de bir süre sohbet etti. Vali Koç, Hamur ilçesindeki ziyaretleriyle ilgili yaptigi açiklamada, "Ilçe ziyaretimiz kapsaminda, Hamur ilçemizi ziyaret ederek incelemelerde bulunduk. Hemserilerimiz ve esnaflarimizla bir araya gelerek kendileriyle sohbet edip ihtiyaç ve taleplerini yerinde tespit ettik. Birligimiz, muhabbetimiz daim olsun. "dedi.

Kaynak: İHA