Belediye Meclisinde 8 Madde Görüsüldü

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayi olagan toplantisinin 2.birlesim 1.oturumunda yeniden bir araya gelerek, 8 gündem maddesini görüstü.

Belediye Meclisinde 8 Madde Görüsüldü
Battalgazi Belediye Meclisi, Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder’in baskanliginda Ocak ayi olagan toplantisinin 2.birlesim 1.oturumunda bir araya geldi. Mazeret dilekçelerinin okunmasi ve yoklamanin ardindan baslayan toplantida, ilk olarak 1.birlesim 1.oturumun karar özeti oy birligi ile kabul edildi. Battalgazi Belediyesi Meclis Toplanti Salonunda gerçeklestirilen ve toplam 8 gündem maddesinin görüsüldügü toplantida, Sözlesmeli personel ücretleri ve Meclis üyeleri huzur hakki belirlendi. Battalgazi Belediye Meclisi, Bitüm ve muhtelif yol yapim malzemesi alimi, yaya kaldirim, kilit tasi, tas duvar yapim isleri ve 1.kat sathi kaplama yapimi için Iller Bankasi A.S.’den kredi kullanilmasi ve kredi islemleri içinde Baskan Güder’e yetki verilmesini kararlastirdi.

Denetim komisyonuna üyeler seçildi

Battalgazi Belediyesinin bir önceki yil gelir ve giderleri ile bunlara iliskin hesap kayit ve islemlerinin denetimini yapacak olan Denetim Komisyonunda yer alacak isimler gizli oylama neticesinde belli oldu. 5393 sayili Belediye Kanununun 25. Maddesinin 1.fikrasi geregince kapali oylama seklinde yapilan seçim sonucunda; Mehmet Ulas, Hadi Bayindir, Ali Sonkaya ve Yusuf Aksaç denetim komisyonuna seçildiler. Battalgazi Belediye Baskani Osman Güder, Denetim Komisyonuna seçilen üyelere yeni yildaki çalismalarinda basarilar diledi.

Battalgazi Belediye Meclisi, Subat ayi Olagan toplantisi 1 Subat Çarsamba günü saat 14:00’te Battalgazi Belediyesi Meclis Toplanti Salonunda gerçeklestirilecek.
Kaynak: İHA