Mudurnu'da Dogalgaz Heyecani

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde dogalgaz bilgilendirme toplantisi düzenlendi. Firma yetkilisi, vatandaslarin merak ettigi sorulari yanitladi.

Mudurnu'da Dogalgaz Heyecani
Mudurnu’da hayata geçirilmesi planlanan dogalgaz projesi ile ilgili bilgilendirme toplantisi düzenlendi.

Mudurnu Belediye Dügün Salonu’nda gerçeklestirilen toplantida, vatandaslarin merak ettigi sorular cevap buldu. Dogalgaz firmasinin yetkili makine mühendisi Mehmet Tazegüney’in katildigi toplantida, vatandaslara detayli bilgilendirme yapildi.

"Akillarinda bir sürü soru var"

Açiklamalarda bulunan Mehmet Tazegüney, "Mudurnu halkindan gelen sorulari yanitlamaya çalisacagiz. Çünkü gaz buraya yeni geliyor. Onlarin da akillarinda bir sürü soru oluyor. Dogalgaz güvenilir midir? Kömüre göre nasildir? Bunlarin faydalarini, artilarini anlatmaya çalisacagiz. Bolu subemiz 2015 yilindan beri Bolu merkezde zaten görevine devam etmekte. Bunun haricinde Yeniçaga, Dörtdivan, Yigilca ve son olarak Mengen’de faaliyet göstermeye basladik. Mengen ofisimizi daha yeni açtik. Mudurnu’ya da bir tane ofis açmayi planlamaktayiz" dedi.



"Ekiplerin verdigi bilgi, 2023 yilinda Mudurnu’ya gaz verilecegi yönünde"

Altyapi ekipleriyle sik sik görüstüklerini ifade eden Tazegüney, "Onlarin verdigi bilgi, 2023 yilinda Mudurnu’ya gaz verilecegi yönünde. Biz de buraya geldik. Kendimizi anlatacagiz, dogrulari anlatmaya çalisacagiz. Insanlarin tereddütleri varsa bunlari cevaplandirmaya çalisacagiz. Insallah herkes için hayirlisi olur. Bol gazli bir Mudurnu olur. Ne yazik ki bazi ilçelerde kömürden kaynakli hava kirlilikleri, bunun neden oldugu hastaliklar, astimlar, KOAH gibi rahatsizliklar artmis durumda" diye konustu.

Kaynak: İHA