Mustafakemalpasa'ya Dev Kütüphane

Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, halk kütüphanesi ile 2023 yilinin ilk müjdesini verdi. Bin 400 metrekare alana sahip kütüphane, modern ve teknolojik yapisi ile ilçenin önemli bir beklentisini karsilayacak.

Mustafakemalpasa'ya Dev Kütüphane
Mustafakemalpasa Belediye Baskani Mehmet Kanar, egitim, kültür, sanat ve spor alanindaki projelerine bir yenisi daha ekledi. 2022 yilini hizmetlerle birlikte doludizgin geçirdiklerini ifade eden Baskan Kanar, "Yeni yili yeni yatirimlarla karsiliyor, ilçemize çok yakisacak modern bir Halk Kütüphanesi kazandiriyoruz" dedi.

Yunus Emre Mahallesinde bulunan Ali Koyuncu Gençlik Merkezi’ne yapilacak olan modern kütüphane bin 400 metrekare kapali kullanim alaniyla hizmet verecek.

Mustafakemalpasa Belediyesi ve Bursa Il Kültür Turizm Müdürlügü isbirligi ile baslatilan çalismalar dogrultusunda çocuk, genç ve yetiskinler için çok yönlü hizmet verecek olan yeni nesil kütüphanede çalisma salonu, internet salonu, çocuk ve bebek kütüphaneleri, çocuk etkinlik alani, yetiskin ve gençler için özel okuma bölümleri, sergi salonu, kafeterya, konferans salonu gibi bölümler yer alacak.

Bursa Il Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Kamil Özer ile birlikte proje alaninda incelemelerde bulunan Baskan Mehmet Kanar, heyecan verici bir projeye daha imza attiklarini belirterek " Gençlerimizin gelisimine katki saglamak adina her türlü adimi kararlilikla atiyoruz. Kütüphanemizin zengin içerigi sagladigi teknolojik altyapisiyla gençlerimizin egitim ve sosyal yasamlarina kalici deger kazandiracagiz. " dedi.

Kaynak: İHA