Isletmenin Sürekli Müsterisi Olan Sevimli Köpek

Eskisehir’de soguk havalardan korunmak isteyen, çalisanlarin ’Çomar’ ismini koydugu sevimli köpegin ugrak noktasi bir alisveris magazasi oldu.

Isletmenin Sürekli Müsterisi Olan Sevimli Köpek
Odunpazari Ilçesi Arifiye Mahallesi Iki Eylül caddesinde bulunan bir alisveris merkezine giren köpek yüzleri gülümsetti. Havanin soguk olmasi sebebiyle kapali alana girdigi düsünülen sevimli köpek vatandaslarin da büyük ilgi odagi. Alisveris magazasinda gezen köpegi gören müsterilerin telefonlarini çikarip o anlarin fotografini çekti. Magaza görevlileri sevimli köpegin isletmeye sikça gelerek uyudugunu ve bunun hoslarina gittigini ifade etti.

Bazi vatandaslarin korkmasina sebep olurken bazilarinin da çok hosuna giden köpek adeta dükkânin maskotu olmus durumda.

Aadini ’Çomar’ koyduk

Alisveris magazasinda temizlik personeli olarak çalisan Ayse Kaçar, sevimli köpegin her sabah kendileriyle birlikte isletmenin açilmasini bekledigini söylüyor. Üst düzey magaza görevlilerinin de köpegin içeride uyumasini hos görüyle karsiladigini belirten Kaçar, “Kendisi sadece yatmak için içeriye giriyor, biz de girmesine müsaade ediyoruz. Her sabah bizimle beraber, hatta bizden önce kapida bekliyor. Magaza açilir açilmaz içeri giriyor, aksama kadar yatiyor. Bazen çikiyor ve gezip, dolasip geri geliyor. Müsteriler de hiçbir sey demiyorlar, hatta bazen çok hoslarina gidiyor. Bazi müsteriler korkuyorlar, ama biz onun zararsiz bir köpek oldugunu söylüyoruz. Biz beslemiyoruz, ama disaridan besleniyor. Kendisi çevre esnafinin da sevdigi bir hayvan. Diger esnaflar ona ne diye hitap ediyor bilmiyoruz ama biz adini ’Çomar’ koyduk. Hayvan sevgisi güzel bir seydir, biz de onlari çok seviyoruz. Onun öyle içeriye girip yatmasi hosumuza gidiyor. Üstlerimiz de bir sey demiyor. Onlar da buradan geçerken görüyorlar ve anlayisla karsiliyorlar” dedi.

Kaynak: İHA