Is Yeri Bir Anda Alev Aldi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde oto tamir-yedek parça dükkani alevlere teslim oldu. Itfaiye ekiplerinin söndürme çalismalari sirasinda içeride patlamalar devam etti.

Is Yeri Bir Anda Alev Aldi
Olay, Gebze ilçesi Tatlikuyu Mahallesi Körfez Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerinde bulunan oto tamir - yedek parça dükkaninda henüz belirlenemeyen bir sebeple yangin çikti. Bir anda büyüyen yanginda dükkandan gelen patlama seslerini ve alevleri gören vatandaslar, durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbar üzerine adrese çok sayida itfaiye, polis ve saglik ekibi sevk edildi. Kisa sürede adrese ulasan itfaiye ekipleri, dükkani tamamen saran alevleri söndürebilmek için çalisma baslatti. Ekiplerin çalismalari sirasinda is yeri içerisinde patlamalar devam etti. Ekiplerin yogun çabalarinin ardindan yangin, kontrol altina alinarak söndürüldü. Yangin sonrasinda is yerinde maddi hasar meydana geldi. Yangini gören is yeri sahibi Mustafa B. fenalasti. Yanginla ilgili inceleme baslatildi.

“Birilerinin bagirislarini duydum ve dumani gördüm”

Yanginin meydana geldigi binada yasayan Mustafa Köksal, “Ben bu binanin orta katinda yasiyorum. Yatarken üst katimdan bir patirti duydum. Onlara kizdim, onlara bagirayim diye balkona çiktim. O sirada birilerinin bagirislarini duydum ve dumani gördüm. Bizim üst kat çift daire, oglum asagiya indi, ‘Evden çikin’ dedi.

Ben de hemen evden çiktim, yangini gördüm” dedi.

Kaynak: İHA