Getir'den SAP Ile Global Is Birligi

Getir, finans, raporlama, planlama, satin alma ve envanter yönetimi gibi global is süreçlerini güçlendirmek amaciyla SAP ile is birligine imza atti. Bu sayede sirket, 9 ülkedeki is süreçlerini daha entegre hale getirerek, global bir standardizasyona ulasmayi hedefliyor.

Getir'den SAP Ile Global Is Birligi


Getir, finans, raporlama, planlama, satin alma ve envanter yönetimi gibi global is süreçlerini güçlendirmek amaciyla SAP ile is birligine imza atti. Getir, bu is birligi ile faaliyet gösterdigi 9 ülkedeki is süreçlerini daha entegre hale getirerek, global bir standardizasyona ulasmayi hedefliyor.

Getir’in global is süreçlerinde standardizasyon

Getir Kurucu Ortagi Tuncay Tütek, “Dünyada bir ilke imza atarak Türkiye’de baslattigimiz is modelimizle kisa sürede 3 kitada, 9 ülkede milyonlarca müsteriye ulastik. Faaliyet gösterdigimiz ülkelerin düzenlemeleri, mevzuatlari birbirinden farklilik gösterebiliyor. Binlerce çalisanin da kendine özgü is yapis sekilleri olabiliyor. Ulastigimiz bu büyüklükte artik son derece disiplinli ve olabildigince standart bir süreç yönetimi göstermemiz gerektiriyor. Bu süreçleri kendimiz gelistirmek yerine alaninda son derece tecrübeli ve lider olan SAP is birligi ile yapmaya karar verdik. SAP altyapisi ile tüm ülkelerde özellikle finans, satin alma ve envanter yönetimi konularinda bize yakisan sekilde mükemmel is süreci yönetimi hedefliyoruz” dedi.



Getir’in SAP ile ilerlemeye karar vermesinden büyük mutluluk duyduklarini söyleyen SAP SEFA (Güney Avrupa ve Frankofon Afrika) Bölge Baskani Joao Paulo da Silva, “Getir’in önce bir unicorn, ardindan da decacorn olmasini büyük bir heyecanla izledik. Getir’in büyüme stratejisini sundugumuz, yenilikçi teknolojilerimiz, kanitlanmis metodolojimiz ve en iyi uygulamalari hayata geçirme konusunda var olan sektörel birikimimiz ile destekleyecegiz. Endirekt tedarik süreçlerinin dijitallestirilmesiyle baslayacak projenin ilk asamasini hizla hayata geçirmeyi hedefliyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA