Esen'den Sürpriz Proje Müjdesi

Konyaalti Yeni Mahalle’de bulunan ve egitim faaliyeti vermeyen Körler Ilkokulunu ziyaret eden Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, okulda yenileme çalismasi yaptiklarini ve yakinda sürpriz bir proje ile hizmete açacaklarini duyurdu.

Esen'den Sürpriz Proje Müjdesi
Konyaalti Belediye Baskani Semih Esen, sürpriz bir proje hazirladiklarini duyurdu. Yeni Mahalle’de bulunan Körler Ilkokulunu ziyaret eden Baskan Esen, faaliyet disi olan okulda yenileme çalismalarina basladiklarini söyledi.

Proje hakkinda detaylari daha sonra paylasacagini kaydeden Esen, okulla ilgili çalismalar tamamlandiktan sonra bambaska bir görünüme kavusacagini belirtti.

Bölgedeki incelemelerden sonra vatandaslarla da sohbet eden Esen, "Halkimizin sesine kulak verdigimiz için neyi nasil yapacagimizi çok iyi biliyoruz. Çünkü halkimiz bize ne yapmamiz gerektigini, neye ihtiyaçlari oldugunu zaten söylüyor. Tepeden inme ve hiçbir amaca hizmet etmeyen projeler yerine, yurttaslarimizin gerçek ihtiyaçlarini karsilayacak projeler üretiyoruz. Körler Ilkokulunda yaptigimiz proje de budur. Bölge halkimiza her anlamda katki saglayacagina inaniyorum. Detaylari ilerleyen zamanda yurttaslarimiz ile paylasacagiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA