Assan Panel Web Sitesinde Ürünlerini Üç Boyutlu Olarak Sunmaya Basladi

Kibar Holding grup sirketlerinden sandviç panel sektörünün önde gelen firmalarindan Assan Panel, web sitesinde ürünlerini üç boyutlu olarak sunmaya basladi. Yeni ‘Dinamik 3D’ eklentisi sayesinde ürünlerin üç boyutlu ve 360 derece görsellestirilmesiyle müsterinin ürünü satin almadan önce ürün ile ilgili deneyimini arttirmayi hedefleyen sirket, farkli açilar ve yakinlikla ürünlerin tüm görsel detaylarina erisim imkâni sunuyor.

Assan Panel Web Sitesinde Ürünlerini Üç Boyutlu Olarak Sunmaya Basladi


Sandviç panel pazarinin önde gelen markalarindan Assan Panel, kullanicilar için ürün deneyimini artirmak adina assanpanel.com web sitesine ‘Dinamik 3D’ adli yeni bir eklenti koyarak ürünlerin 3D görsellerine yer vermeye basladi.

Ürünlerini 3D olarak sunan sirket, sektöre katma deger saglama hedefiyle çalismalarina devam ediyor. Yapilan açiklamaya göre; ürünlerin dinamik sekilde farkli açi, renk ve yakinlik seçenekleriyle 360 derece incelenebilecek sekilde sunuldugu web sitesinde müsterinin ürünü satin almadan önce ürün ile ilgili deneyimini artirmak hedefleniyor. Eklenen bu yeni özellikle, proje bazli satilan ürünlerde teknik ekipler ve mimarlarin Assan Panel ürünlerini daha iyi tanimasi için onlara daha detayli görseller sunulmus oluyor. Dinamik 3D uygulamasi hem bilgisayarda hem de cep telefonlarinda kullanilabiliyor.

6 farkli dilde kullanilabiliyor

Ilk etapta Cold Store (CS), 1000 W Cephe Paneli, W40 Sinüs Cephe Paneli, WDW Derin Hadve Cephe Paneli, W Micro Cephe Paneli, W Sinüs Cephe Paneli, N5TM Çati Paneli, Nova 3 Çati Paneli, Nova 5 Çati Paneli, R3 Çati Paneli, R4 Çati Paneli, Iskenderun S5 Solar Panel ve Tuzla Solar Kepli Panel olmak üzere 13 ürünü kapsayan Dinamik 3D uygulamasi, ilerleyen süreçte farkli özellikler de eklenerek, müsterilerin ihtiyaçlarina göre tüm ürünleri kapsayacak sekilde güncellenecek. Uygulama 6 farkli dilde kullanilabiliyor.
Kaynak: İHA