PAÜ Ögrencileri Mutfak Yarismasindan 3 Kupa Ve 26 Madalya Ile Döndü

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Asçilar ve Pastacilar Toplulugu ögrencileri 29. AGEB Mutfak Yarismasi’ndan 3 kupa ve 26 madalya ile büyük gurur kaynagi oldu.

PAÜ Ögrencileri Mutfak Yarismasindan 3 Kupa Ve 26 Madalya Ile Döndü


Türkiye Asçilar Federasyonuna bagli 32 dernekten biri olan Antalya Gastronomi ve Egitimciler Birligi Derneginin organize ettigi, Antalya’da gerçeklesen ve 15 üniversitenin katildigi 29. AGEB Mutfak Yarismasi’nda Pamukkale Üniversitesi’ni temsilen katilan Asçilik Programi ögrencileri, Patara tatli yarismasi klasman birincisi Irem Çetin Altin madalya ve kupa, Merve Gezgin gümüs madalya, Ceren Simsek bronz ve Kerem Er Bronz madalya aldilar. Altin Sef yarismasinda klasman birincisi Dila Nur Genç gümüs madalya ve kupa, Bugra Namlier gümüs madalya, Ömer zeybek bronz madalya, Mustafa Kaan Aydemir bronz madalya, Ceren Simsek bronz madalya, Bedirhan Oguzman bronz madalya, Mehmet Akkaya bronz madalya aldilar. Mavi vatan balik yarismasindan Merve Gezgin, Ahmet Genç ve Furkan Öz bronz madalya, Mehmet Akkaya, Berfin Boran ve Yavuz Öz bronz madalya, Ali Emre Aydemir, Bugra Namlier ve Ceren Simsek bronz madalya aldilar. Anadolu Kartallari et yarismasindan Ahmet Lütfi Genç Klasman birincisi gümüs madalya ve kupa, Dogukan Ulukaya gümüs madalya, Bilal Emre Köle bronz madalya, Bugra Namlier bronz madalya, Ali Emre Aydemir bronz madalya aldilar.

Pamukkale Üniversitesi büyük gurur yasatti

Anadolu kadinlari yarismasindan Dila Nur Genç klasman 2’inci ligi gümüs madalya aldi. Toplamda 3 kupa ve 26 madalya alarak üniversite klasmaninda en çok madalya alan ekip oldular. Yarismada derece elde eden tüm PAÜ Asçilar ve Pastacilar Toplulugu ve Tavas MYO Asçilik Programi ögrencileri Denizli ve Pamukkale Üniversitesi Yönetimine büyük gurur yasatti.

“Ögrencilerimizi tebrik ediyoruz”

Gelen dereceler ile ilgili duygularini dile getiren PAÜ Tavas MYO Asçilik Programi Ögretim Elemani Ögr. Gör. Nusret Ercan Senlikci sunlari dile getirdi, “Yarismaya katkilarindan dolayi basta Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Kutluhan olmak üzere Tavas MYO Müdürümüz Doç. Dr. Selim Parlas’a, SKS Daire Baskani Ögr. Gör. Hakan Cantürk’e çok tesekkür ederim. Ögrencilerimizin yarismada elde ettigi dereceler bizleri gururlandirdi ve çok mutlu etti. Tüm ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA