Küçükçekmecede Sefo Rüzgari

Küçükçekmece Gençlik Festivalin 3üncü gününde sahne alan Sefo, hayranlarina unutulmaz bir gece yasatti.

Küçükçekmecede Sefo Rüzgari
Küçükçekmece Belediyesinin düzenledigi Gençlik Festivalinin 3üncü gününde sarkici Sefo sahne aldi. Yahya Kemal Beyatli Gösteri Merkezinde düzenlenen etkinlige Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çelebi de katildi.

Konser baslamadan yapilan DJ gösterisinde marslar söylenip, koreografiler yapildi. Sahneye dans ekibiyle birlikte çikan Sefo sevilen sarkilarini Küçükçekmeceli gençlerle birlikte seslendirdi. Etkinlige katilarak gençlerin coskusuna ortak olan Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi, Sefoya plak hediye etti. Sefo, Küçükçekmeceli gençlere unutulmaz bir aksam yasatti.

Türkiyenin ve Avrupanin en büyük kapali salonunu tika basa doldurmussunuz

Küçükçekmece Belediye Baskani Kemal Çebi Bu salon yetmedi. Türkiyenin ve Avrupanin en büyük kapali salonunu tika basa doldurmussunuz, tebrik ediyorum sizi. Degerli gençler bu festival sizin, bu eglenceler sizler için yapiliyor. Sizler mutlu olasiniz diye, sizler gelecegimizsiniz diye. Onun için bu festivalleri süslüyorsunuz, bizler sadece organize etmeye çalisiyoruz. Degerli gençler, sizlerin, gençlerimizin daha büyük, daha çok güzelliklere layik oldugunuzu biliyorum. Bizlerde bunu yerine getirmek için elimizden gelenin fazlasini yapmaya çalisiyoruz. Siz gençlere çok güveniyorum. Eglenmesini de biliyorsunuz, çalismasini da biliyorsunuz, okumasini da biliyorsunuz. Eminim ki hayallerinizin içerisinde bu ülkeyi güzel bir sekilde yönetmekte vardir. Sizlere güveniyorum, sizlerle gurur duyuyorum, sizleri seviyorum. seklinde konustu.

Kaynak: İHA