Kemaliye'de Bir Ev Yandi

Erzincan’in Kemaliye ilçesi Sandikbagi Mahallesinde bulunan bir ev alevler içinde kaldi. Yangin itfaiye ve vatandaslarin müdahalesi sonucu söndürüldü.

Kemaliye'de Bir Ev Yandi
Erzincan’in Kemaliye ilçesi Sandikbagi Mahallesinde bir evde gece henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayi yangin çikti. Yangina ilk olarak çevrede ki vatandaslar müdahale ederken durum 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirildi.

Ihbar üzerine olay yerine itfaiye, jandarma ve saglik ekipleri sevk edildi. Uzun ugraslar sonucu alevler itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülerek sogutma çalismasi yapildi. Herhangi bir can kaybinin ve yaralanmanin yasanmadigi yanginda ev kullanilamaz hale geldi.

Öte yandan Kemaliye Kaymakami Ilhan Kayatürk ve Kemaliye Belediye Baskani Mehmet Karaman yangin söndürme çalismalarini yerinde inceledi. Kemaliye Kaymakamligi’nin sosyal medya hesabindan yapilan paylasimda ise, Ilçemiz Sandikbagi Mahallesinde bir evde gece saatlerinde baslayan yangin; itfaiye ekiplerimiz ve vatandaslarimizin destegiyle genel olarak kontrol altina alinmis olup sogutma çalismalari baslatilmistir. Vatandaslarimizin benzer hadiselere karsi dikkatli ve tedbirli olmasi önemle rica olunur. ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA