Tusba Belediyesinden Karla Mücadele Çalismasi

Vanin Tusba Belediyesi, dün aksam saatlerinden itibaren etkili olmaya baslayan karla mücadele çalismalarina gece 35 personel ve 20 araç ile basladi.

Tusba Belediyesinden Karla Mücadele Çalismasi
Belediye Baskani Salih Akmanin direktifleri istikametinde günlük alinan meteorolojik veriler üzerine hazirliklarini günler öncesinde tamamlayan Tusba Belediyesi ekipleri, dün aksam etkili olan kar yagisinin ardindan zaman kaybetmeden çalismalarina basladi.

Belediye Baskan Yardimcisi Azad Gülengülün bizzat koordine ettigi ekipler, kar küreme ve tuzlama çalismasi ile trafik akisinin ve vatandaslarin yasamlarinin sorunsuz bir sekilde devam ettirebilmeleri için çalismalarina hizli basladi.

Yürütülen karla mücadele çalismalari hakkinda bilgi veren Baskan Yardimcisi Gülengül, Ekiplerimiz, günlük hayatin halen devam eden kar yagisindan olumsuz etkilenmemesi ve yollari sürekli açik tutmak için ilçe merkezi ile kirsal mahallelerde çalismalarini 35 personel ve 20 araçla araliksiz sürdürüyor dedi.

Ilçe genelinde yollarin kapali oldugunu belirten Belediye Baskani Salih Akman ise yerel yönetimler olarak yasanabilecek olumsuzluklari ortadan kaldirmak için her türlü mücadeleyi verdiklerini söyledi.

Baskan Akman, Bu soguk havada büyük bir özveriyle çalisan karla mücadele ekiplerimize tesekkür ediyorum. Insanin oldugu her yere hizmetin götürülmesi gerektigi bilinciyle hareket eden ekiplerimiz, vatandaslarimizin magdur olmasin diye geceni gündüzüne katarak çalisiyorlar. Günlük yasamin aksamamasi adina karla mücadele ekiplerimiz, gerek duyulmasi halinde 24 saat esasina göre görev yapacaklar seklinde konustu.

Kaynak: İHA