TV SEN Genel Baskanligina Evliyaoglu Seçildi

Televizyon Yayincilari Isveren Sendikasi (TVSEN) Olagan Genel Kurulunda Kanal 23 ortaklarindan ve Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoglu, Genel Baskan seçildi.

TV SEN Genel Baskanligina Evliyaoglu Seçildi
Televizyon Yayincilari Isveren Sendikasi Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi.

Ankara’da gerçeklestirilen genel kurula, sendika üyesi 21 televizyon kurulusunun yönetim kurulu baskanlari katildi.

Genel Kurul sonucunda TV SEN Genel Baskanligina Kanal 23 ortaklarindan Kanal 23 Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Evliyaoglu seçildi.

Genel kurulda konusan Genel Baskan Yunus Evliyaoglu, “Türkiye’nin dört bir yanindan gelen kiymetli meslektaslarim TV-Sen olagan üstü genel kuruluna hos geldiniz hepinizi sevgi ve saygiyla selamliyorum. Bizler, tarafsiz, ilkeli ve dogru yayincilik ilkelerinden taviz vermeden içinde bulundugumuz zor sartlarda maddi ve manevi büyük bir özveri ve fedakarlik göstererek televizyon yayinciligi yapmaktayiz. Yasadigimiz sorunlarin çözüme kavusmasi için ilgili kurum, kurulus ve yetkililerle sürdürülebilir bir iletisim sürecini kurmak, medya kuruluslarinin ortak akilla hareket etmesini saglamak ve birlikte yeni projeleri hayata geçirmek amaciyla kurulusunu gerçeklestirdigimiz TV-Sen, 2,5 yillik bir süredir faaliyet ve çalismalarina devam etmektedir. TV-Sen’i, 11 televizyon kurulusu bir araya gelerek kurduk. Daha sonraki süreçte sizler gibi degerli üyelerimizin katilimi ile bugün 21 televizyon yayin kurulusu olarak daha da güçlenerek devam ediyoruz. Önümüzdeki süreçte üye sayimiz, daha da artarak devam edecek. Bu sayede TV-Sen çok daha güçlenmis olacaktir. Kuruldugumuz günden bugüne kadar geçen 2,5 yillik sürede, TV-SEN’in kurumsallasmasi basta olmak üzere, kurum içi çalismalarin yaninda sektörümüzün sorunlarinin analizi ve çözüm önerilerini hazirlayarak birçok kurum ve kurulus ile iletisime geçtik ve sorunlarin çözümü için gayret ettik. Bu vesileyle, basta kurucu genel baskanimiz Mehmet Okan Kaya ve yönetim kurulunda ki arkadaslarimiza özverili ve gayretli çalismalari ile emeklerinden dolayi çok tesekkür ederim” dedi.

Kaynak: İHA