MASKI'den E-Devlet Üzerinden Yeni Hizmet

Vatandaslarin hayatini kolaylastirmak adina teknolojiyi kullanarak yenilikler getirmeye devam eden Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI), e-Devlet üzerinden bir hizmetin daha gerçeklesmesini sagladi. Yeni eklenen özellikle artik e-Devlet üzerinden "abonelik sözlesme feshi basvurusu" yapilabilecek.

MASKI'den E-Devlet Üzerinden Yeni Hizmet
MASKI, e-Devlet üzerinden bir hizmeti daha hayata geçirerek vatandaslarin hayatini kolaylastirmaya devam ediyor. Vatandaslar kuruma gelmeden e-Devlet üzerinden "abonelik sözlesme feshi basvurusu" yaparak aboneliklerini sonlandirabiliyor. E-Devlet sistemine giris sagladiktan sonra arama butonuna Manisasu ve MASKI yazarak yeni eklenen ‘abonelik sözlesme feshi basvurusu’ bölümüne tiklayan vatandaslar, daha önce bir basvurulari yoksa yeni basvuru seçenegini tiklayarak aboneligini sonlandirmak istedikleri adresi seçip, fesih basvurusunda bulunabiliyor. Ardindan karsilarina çikan ‘Abonelik Sözlesme Fesih Formu’nu okuyup onayladiktan sonra suyun en erken kapatilacagi tarihi de kendileri belirleyebiliyor. Ödeme bilgileri de sisteme girildikten sonra aboneligin sonlandirilmasi için fesih basvurusu tamamlanmis oluyor.

Abonelik devir islemleri için de çalismalarin sonuna gelindi

MASKI Abone Isleri Daire Baskanligi tarafindan planlanan ve Bilgi Islem Daire Baskanliginca hazirlanan yeni hizmet, Manisa il genelinde tüm aboneler için aktif olarak kullanilmaya baslandi. Abone Isleri Daire Baskani Talip Akbas, "Yeni hizmetimizle Manisalilar artik evde, is yerinde her nerede olursa olsun cep telefonlari ya da bilgisayarlari ile abonelik fesih islemlerini kolaylikla tamamlayabiliyor. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün’ün talimatlariyla vatandaslarimizin islerini daha da kolaylastirmak için e-Devlet üzerinden abonelik devir islemleri için de çalismalarimizin sonuna gelindi. En kisa zamanda vatandaslarimizin hizmetine sunarak yeniliklerimize devam edecegiz" dedi.

Kaynak: İHA