Baskan Mehmet Çatan, Güven Tazeledi

Adiyaman’in Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2023 yili olagan genel kurulunda Baskan Mehmet Çatan, güven tazeledi.

Baskan Mehmet Çatan, Güven Tazeledi
Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2023 yili olagan genel kurul toplantisi, odaya kayitli üyelerin katilimiyla Kahta Kültür Merkezi’nde bakanlik temsilcileri Adiyaman Ticaret Il Müdürlügü’nde görevli M. Gazi Sazak gözetiminde düzenlendi.

Toplanti bir dakikalik saygi durusu ve akabinde Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Daha sonra toplantinin divan baskanligina önerilen Adiyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Abuzer Aslantürk ve heyetinin üyeler tarafindan kabul edilmeleriyle divan heyeti olusturuldu. Divan Baskani Abuzer Aslantürk tarafindan toplantinin gündem maddeleri tek tek okunarak üyelerin oylamasina sunuldu. Oylamaya sunulan gündem maddelerinin üyeler tarafindan oy birligiyle kabul edilmesiyle Baskan Mehmet Çatan güven tazeledi.

Toplanti sonunda bir konusma yapan Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Mehmet Çatan, düzenlenen genel kurul toplantisinda kendilerini yalniz birakmayan tüm üyelere tesekkür ettigini ifade ederek, “Kooperatifimizi kurdugumuz günden beri her zaman bir adim ileriye götürme hedefinde olduk. Sizler için elimizden gelenin her zaman daha iyisini yapmaya çalistik ve çalisacagiz. Genel kurulumuza gelen ve gelemeyen tüm esnaf arkadaslarima, sizlerin de açik destegi ile teveccüh ederek, sahsim ve yönetim kurulu arkadaslarim adina bugüne kadar oldugu gibi bundan sonrada siz degerli esnaflarimin yaninda olacagima bildirir, bu vesile ile herkese tesekkür eder, saygilarimi sunarim” dedi.

Yeni Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskanligi Yönetim Kurulu ise Mehmet Çatan (Baskan), Mahmnut Bozan, Abdullah Mulhan, Mehmet Bozkurt ve Ömer Karayigit isimlerinden olustu.

Toplantiya Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Tahsin Çatan, Adiyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Abuzer Aslantürk, Yeni Adiyaman Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Mustafa Salman, Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Ahmet Saray, Öz Kahta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Baskani Zeynal Aydin, STK temsilcileri, esnaflar ve vatandaslar katildi.

Kaynak: İHA