Basaksehir'e Uzay Üssü Gibi Gençlik Merkezi

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, ilçenin ikinci gençlik merkezini gençlerle birlikte ziyaret etti. Ilçe gençligine daha fazla sosyal alan olusturmak için çalistiklarini ifade eden Baskan Kartoglu, Kayasehir Gençlik Merkezini uzay üssü gibi tasarladiklarini söyledi.

Basaksehir'e Uzay Üssü Gibi Gençlik Merkezi
Türkiye’ye örnek olan gençlik projelerini bir bir hayata geçiren Basaksehir Belediyesi, ilçeye yeni bir gençlik merkezi daha kazandiriyor. Ilçenin ikinci gençlik merkezinde çalismalar tüm hiziyla devam ediyor. Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, saha ziyaretleri çerçevesinde Kayasehir Gençlik Merkezini ziyaret etti. Ziyaret öncesinde otobüs duraginda bekleyen gençlerle sohbet eden Baskan Kartoglu, daha sonra gençlerle birlikte merkezi gezdi.

"Teknolojiyle ayni kulvarda kosuyoruz"

Basaksehirli gençler için uzay üssü konseptinde bir mekan hazirladiklarini söyleyen Baskan Kartoglu, "Gençlik Merkezimiz teknolojinin tüm imkanlarina sahip olacak. Çagimiz teknoloji çagi. Basaksehir Belediyesi olarak her zaman teknolojiyle ayni kulvarda kosuyoruz. Kayasehir Gençlik Merkezimizde harika bir dijital kütüphanemiz ve e-sporda yetenekleri ortaya çikaracak bilgisayar oyun alanlarimiz olacak" dedi.



Basaksehir gençliginin yeni adresi

Ilçe gençligine daha fazla sosyal alan olusturmak için çalistiklarina dikkat çeken Kartoglu, "Böylece Basaksehir Millet Kiraathanesine alternatif alanlar olusturacagiz. Merkezde gençlerin keyifli vakit geçirecegi alanlar da olacak. Ister içeride, isterlerse güzel havalarda disarida keyifli vakit geçirebilecekleri kafe bulunacak. Hem bedenlerini hem de zihinlerini dinlendirebilecekler. Birkaç ay içinde bu güzel mekani gençlerimizin kullanimina açacagiz. Yatirimlarimizla Basaksehir gençligi her zaman bir adim önde olacak" seklinde konustu.

Kaynak: İHA