Vodafone'a 'The One Awards'da Ödül

Vodafone, itibarini en çok artiran markalarin halk oyuyla belirlendigi, pazarlama sektörünün önemli referans kaynaklarindan biri olan ‘The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri’nde 5’inci kez ‘Yilin Itibarlisi’ ödülüne layik görüldü. Operatör, bu sonuçla ‘The ONE Awards Büyük Ödülü’nün de sahibi oldu.

Vodafone'a 'The One Awards'da  Ödül


Türkiye’nin dijitallesmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, ulusal ve uluslararasi düzeydeki basarilarina yenilerini eklemeye devam ediyor. Yapilan açiklamaya göre operatör, Marketing Türkiye ve Akademetre isbirligiyle bu yil 9’uncusu düzenlenen, itibarini en çok artiran markalarin halk oyuyla belirlendigi ‘The ONE Awards Bütünlesik Pazarlama Ödülleri’nde 5’inci kez ‘Yilin Itibarlisi’ ödülüne layik görüldü.

Operatör, bu sonuçla ‘The ONE Awards Büyük Ödülü’nün de sahibi oldu.

Vodafone Türkiye Icra Kurulu Baskan Yardimcisi Hasan Süel, konu hakkinda söyle konustu: “Sirket olarak, itibarli ve güvenilir bir sirket olmanin yolunun ayni inanç ve davranislari paylasmaktan geçtigine inaniyoruz. Müsterinin gönlünü kazanmaya, gelecegi olusturmaya, deneyimleyerek hizli ögrenmeye ve hep birlikte basarmaya dayali bir çalisma kültürümüz var. Müsterilerimizin bizi hayatlarindaki önemli anlarda yanlarinda olan sirket olarak bilmesini istiyoruz. Birlikte çok çalisarak, herkes için çözüm olacak bir dijital gelecek olusturmaya odaklaniyoruz. Güçlü bir kurumsal itibar olusturmaya yönelik uzun soluklu çalismalarimizla The ONE Awards’ta 5’inci kez ‘Yilin Itibarlisi’ ödülünü almaktan gurur ve mutluluk duyduk. Bu ödül, bize dogru yolda oldugumuzu gösterirken, daha fazlasini yapmak için de motive ediyor. Ödülde emegi geçen çalisma arkadaslarimiza ve sirketimizin hizmet kalitesine güvenen müsterilerimize tesekkür ediyorum. Sirket olarak, müsterilerimizin gönlünü kazanma yolunda var gücümüzle çalismaya devam edecegiz.”
Kaynak: İHA