TEI 38 Yasinda

Türkiye’nin havacilik motorlarindaki lider sirketi TEI, 38’inci kurulus yil dönümünü kutluyor.

TEI 38 Yasinda
Türkiye’nin ihtiyaç duydugu yerli ve millî havacilik motorlarini tasarlayan, gelistiren, çalistiran ve üreten TEI, kurulusunun ardindan geçen 38 senede, havacilik motorlarinda üretimden montaj ve teste, bakimdan revizyona ve tasarimdan ürün gelistirmeye, dünyanin en önemli havacilik sirketlerinden biri konumunda. TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Aksit, yayinladigi mesajinda “Sirketimiz, devletimizin vizyonu istikametinde var gücümüzle çalismaya devam edecek, millî motorlarimizi birer birer göklerle bulusturacagiz insallah!” dedi.

Her yil kurulus haftasinda, geleneksellestirdigi üzere TEI, bu haftada hayata gözlerini açan bebeklerin ailelerine hediyeler verdi. Türk Kizilay Eskisehir Subesine yapilan bagisla hazirlanan sevgi bohçalari, Eskisehir Sehir Hastanesi ve Eskisehir Osmangazi Üniversitesi Saglik, Uygulama ve Arastirma Hastanesinde dogum yapan annelere hediye edildi.

TEI’nin 38’inci kurulus yil dönümü, hafta boyunca sirket içinde düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandi. TEI Eskisehir Yerleskesinde düzenlenen “Güce Imza Atiyoruz” etkinliginde Genel Müdür Prof. Dr. Mahmut F. Aksit ile birlikte tüm çalisanlar, sirketin 38’inci yili anisina hazirlanan imza kartonunu imzalayarak tarihe iz biraktilar.
Kaynak: İHA