Bakan Soylu, Kinik'a Geliyor

"Türkiye Yüzyilinda Muhtarlik Kurumunu Güçlendirme Çalistayi", Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katilimi ile Kinik’ta gerçeklesecek.

Bakan Soylu, Kinik'a Geliyor
Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu ile Kinik Belediyesi isbirligi ile düzenlenecek olan "Türkiye Yüzyilinda Muhtarlik Kurumunu Güçlendirme Çalistayi", yarin saat 10.30’da Kinik Ögretmenevi Amfi Salonunda düzenlenecek. Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katilacagi çalistaya Izmir Valisi Yavuz Selim Kösger, Iller Idaresi Genel Müdürü Selçuk Aslan, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Baskani Genel Sekreteri Osman Aydemir, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Genel Baskani Ayse Taylan, Muhtarlar Konfederasyonu Yönetim Kurulu, Ege Bölgesi Muhtarlar Federasyonu Yönetim Kurulu, Muhtarlar Daire Baskani Suna Üstünel, Muhtarlar Daire Baskani Ahmet Dalkiran, diger illerin muhtarlar dernek baskanlari, Izmir ilçeleri dernek baskanlari ve yardimcilari, Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer ve Türkiye genelinden 350 muhtar katilacak. Çalistay programi öncesi saat 10.00’da çalistay heyeti, Kinik Belediyesini ziyaret edecek. Ziyaret sonrasi heyet, çalistayin yapilacagi Kinik Ögretmenevi’ne geçecek.

Açilis konusmalari ile baslayacak olan program, ögle yemegi ve cuma namazinin ardindan saat 15.00’da katilimcilarin yapacagi konusmalar ile devam edecek. "Kirsal Kalkinma Destekleri", "Hayvan Varligi ve Hayvancilik Destekleri", "Bitkisel Üretim Destekleri", "Izmir Tarimi" konu basliklarinin ele alinacagi çalistay, saat 17.00’deki degerlendirme toplantisi sonrasi düzenlenecek olan aksam yemegi ve Halk Egitim Merkezi Türk Sanat Müzigi Korosu gösterisi ile sona erecek. Kinik Belediye Baskani Dr. Sadik Dogruer, Içisleri Bakani Süleyman Soylu’nun katilimi ile gerçeklesecek olan "Türkiye Yüzyilinda Muhtarlik Kurumunu Güçlendirme Çalistayi"nin Kinik’ta gerçeklestirilecek olmasindan son derece memnuniyet duyduklarini ve tüm muhtarlari çalistaya davet etiklerini söyledi.



Içisleri Bakani Süleyman Soylu ise Kinik’taki programin ardindan, Izmir’de gerçeklestirilecek "Bir çocugun en iyi narkotik polisi annesidir" seminerine katilim saglayacak. Küçük yastaki çocuklarin ve gençlerin zararli ve yasakli maddelere karsi korunmasina ve bilinçlendirilmesine yönelik yapilacak olan seminer sonrasinda Bakan Süleyman Soylu, Izmir’den ayrilacak.
Kaynak: İHA