Turgutlu OSB'de Mevcut Yönetimle Devam Karari

Manisa’da Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi genel kurul seçimlerinde mevcut yönetimle devam karari alindi. Yapilan seçimlerde 72 oyun 40’ini alan mevcut yönetim seçimi kazandi.

Turgutlu OSB'de Mevcut Yönetimle Devam Karari


Bir süre önce sanayici bir grubun imza toplamasiyla Turgutlu OSB’de olaganüstü genel kurul karari alinmisti. Bugün yapilan toplantida üyelerden mevcut yönetimle devam karari çikti. Karar sonrasi Manisa Valisi Yasar Karadeniz’in divan baskanligini yaptigi Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Olaganüstü Genel Kurulu, kültür merkezinde yapildi. 80 üyesi bulunan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi genel kurul seçimlerinde 72 üye oy kullandi. Bilgehan Demirdöver, Elif Akduman, Hami Özer, Kemal Sahin, Kirami Kilinç, Mustafa Tunçdibek, Narin Baklan, Saffet Eygi ve Türker Ahtikalmaz’dan olusan mavi liste 72 oyun 40’ini alarak seçimi kazandi.

Oylama sonrasi bir konusma yapan Turgutlu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Hami Özer, “Genel kurula katilan tüm üyelerimize çok tesekkür ediyorum. Bizler ilk göreve geldigimizde söyledigimiz gibi 26 yillik bir OSB’ye sahibiz, geçmis 26 yilda birikmis problemlerle ugrasirken gelecek 26 yilinda planlamalarini hazirliyoruz. Insallah sorunlarin üstesinden gelerek hep birlikte ilerleyecegiz. Daha önce olmamis bir katilim gösterdiniz, bu da birlik beraberlik mesajidir” ifadelerini kullandi.

Manisa Valisi Yasar Karadeniz de tüm katilimcilara tesekkür ederek, yeni yönetime çalismalarinda basarilar diledi.
Kaynak: İHA