Ibrahim Sadri, Çorum'da Sevenleriyle Bulustu

Çorum Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri çerçevesinde düzenledigi usta siir yorumcusu Ibrahim Sadri’nin sundugu ‘Siir Vakti’ isimli siir ve müzik dolu program Devlet Tiyatro Salonu’nda gerçeklestirildi.

Ibrahim Sadri, Çorum'da Sevenleriyle Bulustu
Çorum Belediyesi, Ocak ayi kültür sanat etkinlikleri çerçevesinde siir yorumcusu Ibrahim Sadri’yi Çorumlularla bulusturdu. Devlet Tiyatro Salonu’nda düzenlenen programa Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ve esi Feyza Asgin, Vali Mustafa Çiftçi’nin esi Azime Çiftçi, AK Parti Il Baskani Yusuf Ahlatci, Baskan Yardimcilari Ismail Yagbat, Turhan Candan ve çok sayida vatandas katildi.

Çorum Web TV’den de canli olarak yayinlanan programda “Sevda Sokagi”, “Ihlamurlar Çiçek Açtigi Zaman” ve “Mihriban” gibi birbirinden güzel siirler seslendiren Ibrahim Sadri, dinleyenlerin begenisini kazandi.

Gecenin sonunda seslendirdigi “Hosçakal Annem” siiri ile salonda duygusal anlar yasatan Sadri, program boyunca türkülerle de katilimcilara unutulmaz bir gece yasatti. Çorum’da olmaktan duydugu mutlugu dile getiren Ibrahim Sadri, nazik davetleri için Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin’a ve programa katilanlara tesekkür etti.

Program sonunda Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin ve AK Parti Il Baskani Yusuf Ahlatci günün anisina çiçek ve hediye takdim ettiler.
Kaynak: İHA