CHP Manisa'da Çaliskan Dönemi Basladi

CHP Manisa Il Baskani Semih Balaban’in 25 Aralik tarihinde milletvekilligi aday adayligi için görevinden istifa etmesiyle bosalan il baskanligina Ismail Çaliskan atandi.

CHP Manisa'da Çaliskan Dönemi Basladi
CHP Manisa Il Yönetim Kurulu üyeleri geçtigimiz günlerde yaptigi toplanti sonrasinda yeni il baskanligi için uzun yillar partinin yönetim kurulu üyeligi yapan Ismail Çaliskan’in ismini oy birligiyle kabul etti. 17 ilçe baskaninin da onayini alan Ismail Çaliskan’in ismi, CHP Genel Merkezi tarafindan da onaylanarak kabul edildi.

CHP Manisa Il Baskanligi’na getirilen Ismail Çaliskan, yaptigi ilk açiklamada, eski il baskani Semih Balaban’dan aldigi bayragi Manisa’da en iyi yerlere tasiyacaklarini ifade etti.

Yönetim kurulunun ve ilçe baskanlarinin il baskanligi konusunda kendisine büyük destek verdigini dile getiren CHP Manisa Il Baskani Ismail Çaliskan, “Partimizin genel merkezi tarafindan il baskanligi konusunda karar onaylandi. Partimiz için 5 yil boyunca bir çok basarili islere imza atan ve partimizin çitasini yükselten Sayin Semih Balaban’dan aldigim bu bayragi daha da yükseklere tasimak için var gücümüzle çalismalara baslayacagiz. Genel seçimlere 4 ay gibi bir süre kaldi. Bu süre zarfindan gece-gündüz demeden ve yorulmadan çalismalarimiza devam edecegiz. Hepimiz tasin altina elini koyarak Manisa’da partimizi birinci olarak çikartacagiz. Su anda Manisa’da Cumhur Ittifaki’yla kafa kaya gidiyor gibi görünsek de önümüzdeki süreçte bu farki açacagimiza inaniyorum. Gayretli ve azimli çalismalarimiz sayesinde yillar sonra CHP’yi Manisa’da birinci parti yapacagiz. Bundan kimsenin süphesi olmasin. Geçmiste oldugu gibi simdi de magdur ve ezilenlerin yaninda olmaya, halkimizin sesi olmaya devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA