Tekirdag'da 'Kis Okullari' Egitimlere Basladi

Tekirdag’da Milli Egitim Müdürlügü bünyesine açilan "Kis Okullari", egitimlere basladi.

Tekirdag'da 'Kis Okullari' Egitimlere Basladi
Tekirdag’da Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan ögrencilerin ara tatilde yeni seyler ögrenmesi ve sosyallesmesi amaciyla baslatilan ’Kis Okullari’ projesi dahilinde egitimler basladi.

Milli Egitim Bakanligi tarafindan ögrencilerin ara tatilde eglenerek ögrenmesi ve yeni imkanlar kazanmasi amaciyla tüm okullarda baslatilan Kis Okullari projesi çerçevesinde; Tekirdag Bilim Sanat Merkezinde ilkögretimden ortaögretim düzeyine kadar tüm ögrenciler için açilan ’Yazarlik, Yenilikçi, Tarih, Akil Oyunlari, Müzik’ gibi alanlarda atölye çalismalari baslatildi.

Tekirdag Bilim Sanat Merkezinde ögrencileri ve dersleri yerinde ziyaret eden Tekirdag Il Milli Egitim Müdür Vekili Abdullah Nair, Süleymanpasa Ilçe Milli Egitim Müdür Vekili Önder Atik ve okul yöneticileri çalismalar hakkinda bilgi aldi. Nair, yapilan çalismalari takdirle karsilayarak, "Gelecegin teminati olan çocuklarimizin düsünen, kesfeden, insa eden bireyler olarak yetismeleri için hepimiz sahadayiz. Yarinlarimizi insa edecek çocuklarimizin egitiminde görev alan tüm egitim çalisanlarina tesekkür ederim" dedi.

Kaynak: İHA