Oyun Keyfi Mobile Tasindi

Bulut tabanli oyun platformu NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ve Samsung Türkiye bulut oyun teknolojisiyle popüler bilgisayar oyunlarini mobil cihazlara getirmek için is birligi yapti.

Oyun Keyfi Mobile Tasindi
Turkcell’in bulut oyun servisi NVIDIA GeForce NOW powered by GAME+ ve Samsung Türkiye mobil donanim alaninda is birligi sagladi. Is birligi kapsaminda Turkcell magazalarindan veya Turkcell Pasaj’dan kontratli Samsung A53, A73, Z serisi veya S serisi telefon alanlar, 3 aylik GeForce NOW Premium üyeligini ücretsiz deneyimleyebiliyor.

Turkcell Dijital Servisler ve Çözümlerden Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Ataç Tansug, yapilan is birligiyle ilgili; “Turkcell’in dijital ekosistemindeki üstün ürün, servis ve çözümlerimizi, farkli alanlarda faaliyet gösteren güçlü markalarla yaptigimiz is birlikleriyle kullanicilarimiza sunmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda GeForce NOW powered GAME+ olarak, GeForce gücünü mobil cihazlara getirmek için Samsung Türkiye ile çalistik ve Samsung Türkiye bu segmentte Türkiye partnerimiz oldu. Is birligini genisletme hedefimiz dogrultusunda Turkcell’in üstün kalitesi ve güvencesiyle sundugumuz premium oyun keyfini, ilerleyen dönemde markanin farkli cihaz modellerine de entegre etmeyi planliyoruz. Oyunseverlerin cihaz alimlarini Turkcell’in satis kanallarindan yapmalari yeterli” dedi.

Samsung Electronics Türkiye Mobil Is Birimi Satis ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Murat Azdemir ise “Samsung inovasyonlarinin zirvesi olan Galaxy S Serisi ve tüm dünyada katlanabilir dönüsümün öncüsü olan Galaxy Z Flip4 ve Galaxy Z Fold4 cihazlarimiz güçlü islemcileri ve yüksek çözünürlüklü ekranlarinin sagladigi üstün grafik ve görüntü kalitesi ile oyun oynamayi ve izlemeyi sevenlere Galaxy’nin en iyi deneyimini yasatiyor. Turkcell ile gerçeklestirdigimiz bu kampanyamiza oyun tutkunlarinin yogun ilgi gösterecegini düsünüyoruz. Üstelik simdi Galaxy A Serisi modellerimizi de Turkcell ile yaptigimiz is birligi kapsaminda oyun severlere 12 ay taksitle sunuyoruz.” dedi.

Bilgisayar oyunlari mobil cihazda

Sirket açiklamasina göre GeForce NOW Premium aboneligi ile oyunseverler, sunuculara öncelikle erisim ve destekleyen oyunlarda hizli performans ve yapay zeka destegi sunan RTX ON özelligiyle en popüler bilgisayar oyunlarini kendi cihazlarinda deneyimleyebiliyor. ‘Fortnite’, ‘Genshin Impact’ ve ‘Slay the Spire’ gibi binlerce oyun Samsung akilli telefonlarda oynaniyor.

‘Mobil Dokunmatik Kontrol’ özelligi devrede

Mobil cihazlarda gelismis oyun deneyimi için dokunmatik kontrol destegine sahip olan GeForce NOW’in gelismis mobil dokunmatik kontrolleri, mobil cihazlarda ve tabletlerde 10’dan fazla oyunda kullanilabiliyor. Kullanicilarin bu oyunlari deneyimlemek için GeForce NOW uygulamasindaki yeni "Mobil Dokunmatik Kontroller" özelligini aktiflestirmeleri yeterli oluyor.
Kaynak: İHA