Baskentli Babalar 'Baba Destek Programi'ni Tamamladi

Anne Çocuk Egitim Vakfi (AÇEV) ve Ankara Büyüksehir Belediyesi (ABB) is birligiyle düzenlenen, bilimsel gelismeler ile toplumsal ihtiyaçlar dogrultusunda hazirlanan “Baba Destek Programi” tamamlandi.

Baskentli Babalar 'Baba Destek Programi'ni Tamamladi
ABB ve AÇEV is birligi ile babalarin çocuklarinin ihtiyaçlari konusunda bilinçlenmesi, onlarla saglikli iletisim kurabilmeleri amaciyla düzenlenen “Baba Destek Programi”ni tamamlayan 30 Baskentli baba sertifikalarini aldi.

Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi tarafindan düzenlenen egitime katilan 30 baba sertifikalarini aldi. Konuya iliskin bilgi veren ABB Kadin ve Aile Hizmetleri Daire Baskanligi Çocuk Hizmetleri Sube Müdürü Burcu Kurt Çiçek, “Öncelikle babalarimiza 13 hafta boyunca bu programa gösterdikleri ilgiden dolayi çok tesekkür ederim. Çocuk Hizmetleri Sube Müdürlügü olarak çocuklarimiz için çalisiyor, onlar için faydali olacak çalismalarda öncü olmaya devam ediyoruz” diye konustu.

AÇEV Ankara Temsilcisi Seda Yilmaz ise sunlari söyledi:

“Öncelikle bize güvenip bu kurslara devam ettiginiz için hem sizlere hem eslerinize gönülden tesekkür etmek istiyorum. Çok özel ve önemli bir programa dâhil oldunuz. Bundan sonraki yasaminizin her evresinde bunu hissedeceksiniz. Katildiginiz için çok tesekkür ederim.”

Program çerçevesinde egitime katilan babalara, çocuklarla dogru iletisim, onlarin ihtiyaçlarini dogru anlama, aile içerisinde siddet içerden davranislarin düzeltilmesi, aile demokrasisinin önemi ve mutlu bir aile yapisi hakkinda 13 haftalik bir egitim verildi.

Kaynak: İHA