Prof. Dr. Nurullah Genç Tecrübelerini Gençlerle Paylasti

"Gence Dair Söylesiler" programi dolayisiyla Basiskele’ye gelen sair-yazar Nurullah Genç, deneyimlerini ve tecrübelerini gençlerle paylasti. Ayrica Nurullah Genç okudugu siirlerle gençleri mest etti.

Prof. Dr. Nurullah Genç Tecrübelerini Gençlerle Paylasti
Basiskele Belediyesi, "Gence Dair Söylesiler" programi çerçevesinde sair ve yazar Prof. Dr. Nurullah Genç’i gençlerle bulusturdu. Çok sayida gencin yani sira Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü’ de programa katilim sagladi. Salonu tiklim tiklim dolduran kalabaligin coskulu alkislariyla sahneye çikan Nurullah Genç, okudugu siirler ile dinleyicileri mest ederken, deneyimlerini ve tecrübelerini gençlere aktardi. Gençlere önemli tavsiyelerde de bulunan ünlü sair, özellikle egitim, sanat ve kültür alaninda Türkiye’nin bulundugu konum üzerine degerlendirmeler yaparak katilimcilara siirin hikayesini anlatti. Kültür ve sanat dolu programlarla gençlere katki sagladiklarini söyleyen Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü ise, "Güzel siirleri ve gençlerimizin ufkunu açacak tavsiyeleri dolayisiyla sair-yazar Nurullah Genç’e çok tesekkür ediyorum. Gence dair her güzel is için buradayiz. Birbirinden kiymetli isimleri ilçemizde agirlamaya devam edecegiz. Katilimlarinizdan ve yogun ilginizden dolayi siz kiymetli hemsehrilerime de ayrica tesekkür ediyorum" dedi.

Baskan Özlü, program sonunda Nurullah Genç’e tablo hediye etti. Basiskele Belediye Baskani Yasin Özlü, program sonrasi Nurullah Genç ile birlikte Kitaphane’ye geçti. Basiskele’nin ilk halk kütüphanesi olma özelligini tasiyan Kitaphane hakkinda Nurullah Genç’e bilgiler veren Baskan Özlü, kentte kitap okuma kültürünü ve aliskanligini küçük yaslardan itibaren vatandaslara yaymak için büyük bir gayret gösterdiklerini anlatti.
Kaynak: İHA