Mutluluklari Gözlerine Yansidi

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi engelsiz hobi kurslarinda güz döneminin sonuna gelindi. Ara tatilin gelisini pasta keserek ve müzik esliginde eglenerek kutlayan engelli bireyler, güz dönemi boyunca sergiledikleri üstün gayret ve özverileri nedeniyle basari belgesi almaya hak kazandi.

Mutluluklari Gözlerine Yansidi
Sakarya Büyüksehir Belediyesi Sosyal Gelisim Merkezi Engelsiz Hobi Kursu ögrencileri karne heyecani yasadi. Güz dönemi boyunca engelsiz hobi kurslarinda yeteneklerini kesfeden, yeni bilgiler ögrenen ögrenciler, karne gününde büyük mutluluk yasadi. Ailelerinin duygusal anlar yasadigi gün de ögrenciler tüm derslerinde basarili oldu.

Karne günü mutluluklarini pasta keserek kutlayan ögrenciler, müzik esliginde doyasiya eglendi. Sosyal Hizmetler Dairesi Baskani Rami Murat Topuz ve egitmenlerin de yer aldigi programda hatira fotografi çekilen ögrenciler, yeni dönem öncesi engelsiz hobi atölyelerine kisa bir mola verdi. Yapilan açiklamada, güz dönemini basariyla tamamlayan tüm engelsiz yürekler tebrik edilerek, yeni dönemde de egitimlerin devam edecegi dile getirildi.

Kaynak: İHA