Kusadasi'nda Yol Çalismalari Devam Ediyor

Kusadasi Belediyesi Fen Isleri Müdürlügüne bagli ekipler, geçtigimiz hafta 80 farkli noktada yol yapim, bakim ve onarim çalismasi yürüttü.

Kusadasi'nda Yol Çalismalari Devam Ediyor


Eski Kusadasi ve Cumhuriyet mahallelerinde gerçeklestirilen üstyapi çalismalarina agirlik veren ekipler, farkli kurumlar tarafindan gerçeklestirilen çalismalarin ardindan yol ve kaldirimlarda meydana gelen bozulmalara da aninda müdahale etti.

Kusadasi Belediyesi ekipleri, modern ve estetik bir turizm kenti olusturma hedefi ile çalismalarini 7/24 esasina göre sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, Eski Kusadasi olarak bilinen Hacifeyzullah, Dag ve Camiatik mahalleleri ile Cumhuriyet Mahallesi’nde ilgili kurumlarla is birligi içerisinde baslattigi alt ve üst yapiyi yenileme çalismalarini sürdürürken kentin dört bir yaninda yagmura karsi önlem almaya da devam ediyor. Farkli mahallelerde izgara, kanal ve baca temizligi ve imalati yapan ekipler, yol tamiratlarina da devam ediyor. Belirlenen programin yani sira Güvercin Masa’ya yapilan basvurular dogrultusunda çalisan ekipler geçtigimiz hafta Acil Müdahale ekipleri ile birlikte 80 noktada çalisma yürüttü. Tütüncüler Kavsagi’nda gerçeklestirilen yol genisletme ve altyapi çalismalari ile Cumhuriyet ve Eski Kusadasi’nda devam eden üst yapi çalismalarina agirlik veren ekipler, çalismalarini kesintisiz sürdürüyor.
Kaynak: İHA