Kadinlarin 'Intikam Botoksu' Meraki

Uzmanlar, aldatilan kadinlarin intikam almak için botoksa yöneldiklerini açikladi.

Botoks isleminin kadinlarda özgüven uyandirdigini söyleyen uzmanlar, ayni zamanda depresyon, tansiyon, bas agrisi gibi saglik sorunlarina da iyi geldigini belirtiyor. Bu islemi yapan estetik uzmanlari, kadinlarin yani sira son zamanlarda eslerinden ayrilan erkeklerin de bu durumdan oldukça etkilenip üzüldügünü ve kendinde yeni degisimler yapmak için estetik merkezlerine gelerek intikam botoksuna basvurmaya basladi.

“Intikam botoksu seklinde bir güç birligi ve dayanisma yaptik”

Intikam botoksu ile birlikte kadinlarin bir dayanisma içine girdigini söyleyen Prof. Dr. Akman Karakas, “Normal hastalarimizin çogu kadin. Onun disinda ayni zamanda bu onlar arasinda aldatilanlar oraninin arttigini da gördügümüz için böyle bir intikam botoksu fikri aklimiza geldi. Magdur olmus aldatilan kadinlara destek, dayanisma için böyle bir farkli botoks türü gibi intikam botoksu seklinde bir güç birligi, dayanisma yaptik. Sevgilimden ayrildim, daha iyi olmam lazim, kendimi göstermem lazim. Beni takip ediyor veya bana bakiyorsa neyi kaybettigini görsün istiyorum. Daha iyi olmaliyim, daha ayaklarimin üstünde durmaliyim gibi” dedi.

“Üzülen erkekler de bize geliyor”

Son olarak son zamanlarda erkeklerin de intikam botoksu yaptirmak için basvurdugunu söyleyen Karakas, “Su aralar artik erkeklerde çok üzülüyor. Bunu da görüyoruz ve üzülen erkekler de bize geliyor. Kendilerini daha iyi hissetmek için sevgilileri tarafindan yönlendirilenler oldugu gibi üzüldügü için, daha iyi hissetmek için bazi sikintilarini atlatmak için de geliyorlar. Artik erkekler de üzülüyor diyebiliriz” açiklamasinda bulundu.
Kaynak: İHA