Izmir'de Karneyi Alan Buz Pistine Kostu

Okullarin kapanmasini firsat bilen gençler ve minikler solugu Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin olimpik buz sporlari salonunda aldi. Karnesini getirenlerin ücretsiz kayabildigi pist, dönemin stresini buzda kayarak atanlarla dolup tasti.

Izmir'de Karneyi Alan Buz Pistine Kostu
Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin Bornova’da hizmete aldigi Buz Sporlari Salonu, bir kez daha sömestr tatiline giren ögrencileri agirladi. Karnelerini alan minikler ve gençler solugu buz pistinde aldi. Izmirli ailelerin gözde mekanlarindan biri haline gelen buz sporlari pistini kullananlarin sayisi okullarin kapanmasiyla ikiye katlandi.

Izmir Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Baskanligi’nin her sen oldugu gibi bu sene de sömestr tatilinin ilk haftasinda çocuklara hediye vererek seanslari ücretsiz yaptiklarini dile getiren spor egitmeni Nese Hünerli, “Çocuklar karnelerini alir almaz hemen buz pistine kostu. Inanilmaz bir yogunluk var burada. Bizler de çocuklarimiza hizmet etmeye çalisiyoruz. Ebeveynlerin muvafakatini getiren tüm ögrenciler saat 13.00, 14.00 ve 15.00 seanslarindan bir tanesine ücretsiz gelebilir” dedi.



"Buz pisti çok eglenceli"

4. sinif ögrencisi Ada Karabulak karnesini alir almaz Izmir Büyüksehir Belediyesi’nin buz pistine geldigini söyleyerek, “Normalde burada kaymayi çok seviyorum ama okulumdan dolayi firsat bulup gelemiyorum. Ögrendigim birçok figür var. Ara tatilde her gün buraya gelmeye çalisacagim kendimi daha da gelistirecegim” diye konustu.

Lise ögrencisi Sila Selçuk ise “Menemen’de oturuyorum. Burayi çok seviyorum. Gerçekten burasi hem çok güzel hem de eglenceli. Bizlerle personellerde çok ilgileniyor. Çok güler yüzlüler. Çocuklugumdan beri buzda kaymayi çok seviyorum zaman zaman da buz pistine geliyorum. Buraya ilk kez gelen düser ama kimse düsmekten korkmasin. Buz pisti çok eglenceli” seklinde konustu.

3. sinif ögrencisi Eylül Hazal Parmaksiz da “Buraya ikinci kez gelisim. Ilk geldigimde çok eglendim ve çok hosuma gitti buzda kaymak. Karneleri alinca ailem bana sürpriz yapmak istiyordu. Ben de buz pistine beni götürmelerini söyledim. Iyi ki buraya gelmisiz” dedi.

Ilk ve ortaokul ögrencileri 23-27 Ocak tarihleri arasinda 13.00’ten 15.00’a kadarki seanslardan yararlanabilecek.
Kaynak: İHA