GSO'dan TOBB Baskani Hisarciklioglu'na Ziyaret

Gaziantep Sanayi Odasi (GSO) Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Delegeleri, TOBB Baskani M. Rifat Hisarciklioglu’nu makaminda ziyaret etti.

GSO'dan TOBB Baskani Hisarciklioglu'na Ziyaret
GSO Yönetim Kurulu Baskan Yardimcilari Emine Ferhan Sagim, Basar Küçükparmak, TOBB Delegeleri Metin Erturhan, Cevdet Akinal, Cemil Turgay Direkci, Burhan Çagdas, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Özgüler, Cengiz Konukoglu, Ali Can Koçak, Hakan Aslansoy, Ibrahim Kara, Bora Tezel ve Genel Sekreter Yusuf Izzettin Iymen’in yer aldigi ziyarette, TOBB Baskani Hisarciklioglu, yeni dönem çalismalari için GSO Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi ve Yönetim Kuruluna hayirli olsun temennisinde bulunarak basarilar diledi.

Oda olarak güzel bir seçim süreci geçirdiklerini ve yeni dönemde Gaziantep ve Türkiye için var güçleriyle çalismaya devam edeceklerini kaydeden Meclis Baskani Adil Sani Konukoglu, “Bugüne kadar yaptigimiz çalismalarda her zaman yanimizda olan, bize sonsuz destek veren TOBB Baskanimiz Sayin M. Rifat Hisarciklioglu’na cani gönülden tesekkür ediyoruz” dedi.

GSO Yönetim Kurulu Baskani Adnan Ünverdi de, proje çalismalari ve sanayicilerin sorunlarina çözüm bulma noktasinda TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’nun desteklerini her zaman yanlarinda gördüklerini belirterek, “Degerli Baskanimiz hiçbir zaman desteklerini bizden esirgemedi. Tesekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de ülkemizin her alanda daha da ileriye gitmesi için birlikte gayret gösterecegiz. Üretim, ihracat ve istihdam alaninda rakamlari daha yukari çikarmak için çalisacagiz” diye konustu.

Ziyarette genel ekonomi, sanayide yasanan gelismeler, bölgesel çalismalar ve GSO’nun projeleri hakkinda istisarelerde bulunuldu. Program dilek ve temennilerin paylasilmasi ile sona erdi.
Kaynak: İHA