Fadiloglu Ile Koçer, Esnafi Projeleri Inceledi

Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ile birlikte esnaf ziyareti gerçeklestirerek, Sehitkamil’deki yapimi devam eden projeleri yerinde inceledi. Kuzeysehir Ünite Merkezi’ndeki incelemelerinin ardindan konusan Milletvekili Koçer, “Sehitkamil Belediyemizin yapmis oldugu ve yeni hizmete açacagi faaliyetleri yerinde inceledik. Pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar gibi çok önemli eksiklikleri tamamlayan önemli bir eser olmus. Ben bu konuda Baskanimizi tebrik ediyorum” dedi.

Fadiloglu Ile Koçer, Esnafi Projeleri Inceledi
Her firsatta ilçe genelinde ziyaretler gerçeklestiren Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, son ziyaretlerini, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, AK Parti Sehitkamil Ilçe Kadin Kollari Baskani Hülya Kiliç, Sehitkamil Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Daglioglu ile birlikte yapti. Ziyaret programina, Sehitkamil Belediye Baskani Murat Özgüler de katildi.

Sirinevler Mahallesi ve KÜSGET Sanayi Sitesi esnafina yapildi. Esnafin talep ve sorunlari dinlendi, çözüm önerileri degerlendirildi. Sorunlarin giderilmesi, taleplerin de karsilik bulmasi adina çalisacaklarini vurgulayan Baskan Ridvan Fadiloglu ile Milletvekili Nejat Koçer, kendilerine yöneltilen her soruyu yanitladi.

Daha sonra Kuzeysehir Ünite Merkezi incelendi. Merkezi, önümüzdeki günlerde tamamlayarak vatandasin kullanimina açmayi planladiklarini ifade eden Baskan Fadiloglu, Kuzeysehir Ünite Merkezi’nde vatandasin birçok ihtiyacina tek merkezden cevap verilecegini anlatti. Kuzeysehir Ünite Merkezi’nin toplam 5 bin 500 metrekare alana üzerine 2 katli olarak yapildigini söyleyen Baskan Ridvan Fadiloglu, ünite merkezi içerisinde; pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar ve 80 araçlik açik otopark bulundugu bilgisini aktardi.

Daha güzel ve daha hayirli isleri hep birlikte yapacagiz

Yaptigi ziyaret ve incelemelerin ardindan açiklamada bulunan AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer, “Su an Kuzeysehir’deyiz. Kuzeysehir, yepyeni bir yapilanma. Her geldigimde çok farkli buldugum ve gerçekten güzel bir yasam alani oldu. Tabii, Sehitkamil Belediyemizin yapmis oldugu ve yeni hizmete açacagi faaliyetleri yerinde inceledik. Pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi, ticari dükkanlar gibi çok önemli eksiklikleri tamamlayan önemli bir eser olmus. Ben bu konuda Baskanimizi tebrik ediyorum. Zaten her gördügümüz Sehitkamil eserinde bu ince isçiligi, tasarimi ve güzel isleri görüyoruz. Bugün de yine böylesine güzel bir isi yerinde görmekten büyük bir memnuniyet duydum. Tabii binlerce insanimizin yasadigi bir yer haline geldi Kuzeysehir. Daha birkaç yil önce burada hiç kimse yoktu ama simdi tabii nüfus artti, ihtiyaçlar çogaldi. Sehitkamil Belediyemiz de Büyüksehir Belediyemiz de bir yandan buradaki ihtiyaçlara cevap veriyor. Yepyeni, güzel, çagdas bir modern sehir olusuyor. Bu anlamda ben emegi geçen basta Ridvan Baskanimiz olmak üzere Sehitkamil Belediyemize ve ekibine çok tesekkür ediyorum. Insallah hep birlikte daha güzel ve daha hayirli isleri de hep birlikte yapacagiz” seklinde konustu.

Amacimiz, milletimize hizmet etmek

Program sonunda açiklama yapan Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, “Ben, öncelikle Milletvekilimiz Nejat Koçer Bey’e tesekkür ediyorum. Bizim teskilat çalismasi olarak Ilçe Baskanimiz, Kadin Kollari Baskanimiz ve Gençlik Kollari Baskanimiz ile her Pazartesi ve Cuma günleri programlarimiz var. Tabii bu konuda sag olsun Milletvekilimiz de bugün programimiza katildi.

Bugün kendileriyle birlikte esnafimizi ziyaret ettik. Bunun yani sira hayata geçirecegimiz projeleri yerinde görmek için buradayiz. Su an içerisinde bulundugumuz nokta pazar yeri olarak hizmet verecek. Tabii, Kuzeysehir’in ihtiyaçlari her gün artiyor. Vatandasimizdan gelen talep dogrultusunda saglik ocagi sorununa çözüm üretildi fakat eczane ihtiyacimiz vardi. Ticari ünite talebi olunca bir yandan ticari ünite ihtiyacini, diger yandan da Pazar yeri, kütüphane, bay-bayan taziye evi, kurs merkezi için olan talebi karsiladik. Su anda burada 15 binin üzerinde bir nüfus var. Burasi, bizim gelisen bir mahallemiz. Ihtiyaçlari karsilamak adina bir kompleks içerisinde, kot farkindan da faydalanarak vatandasimizin taleplerini karsiladik. Bu is ekip isi. Ekibimizdeki her kademedeki arkadasimiza tesekkür ediyorum. Amacimiz, birlik ve beraberligimiz neticesinde milletimize hizmet etmek. Hizmetlerin devami noktasinda vatandasimizin emrindeyiz” dedi.

Baskanimiza ve ekibine çok tesekkür ediyorum

Yaptigi ziyaret ve incelemelerin ardindan açiklamada bulunan AK Parti Sehitkamil Ilçe Baskani Mehmet Yilmaz, “Öncelikle Sehitkamil Belediye Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Sehitkamil Belediye Baskanimizin yapmis oldugu hizmetler gerçekten de insanlarimizin ihtiyacini karsilayacak hizmetler. Özellikle Kuzeysehir’de yasayan vatandaslarimizin ihtiyaçlari noktasinda ciddi talepleri vardi. Bunlarin hepsine çok kolay cevap verebilecek sekilde bir tesisi sag olsun Baskanimiz hayata geçirdi. Gayet kullanisli ve bütün vatandaslarimizin ihtiyacini karsilayabilecek bir tesis. Burada gördük ki firinimiz var, market alanlari var, gençlerimiz için ders çalisabilecekleri kütüphanemiz var, taziye evimiz var, pazar yerimiz var. Ben bu güzel hizmetlerinden dolayi Ridvan Baskanimiza ve ekibine çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA