Denizli'de 'Gençlik Bulusmalari' Basladi

Denizli Büyüksehir Belediyesinin ilkini düzenledigi Gençlik Bulusmalari’nda basarili gazeteci Adem Metan ve Hakki Alkan Denizlili gençlerle bulustu.

Denizli'de 'Gençlik Bulusmalari' Basladi


Denizli’de hayata geçirdigi fiziki yatirimlarin yaninda sosyal ve kültürel projelere de büyük önem veren Denizli Büyüksehir Belediyesi, Gençlik Bulusmalari programinin ilkini gerçeklestirdi. Büyüksehir’le Gençlik Bulusmalari programinin ilk konuklari basarili gazeteci Adem Metan ve Hakki Alkan olurken, davetliler unutulmaz bir aksam yasadi. Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Osman Zolan, Kent Konseyi Baskani Ali Degirmenci ve çok sayida genç katildi.

Metan ve Alkan, davetlilere teknoloji basta olmak üzere, sosyal medya, inovasyon ve girisimcilik konularinda merak edilenleri anlatarak yeni nesil medya hakkindaki bilgi birikim ve tecrübelerini paylasti.

Metan ve Alkan Denizli’ye hayran kaldi

Basarili gazeteci Adem Metan ve Hakki Alkan Büyüksehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’ni Türkiye’de esi benzeri olmadigini dile getirerek, böylesi önemli bir tesisi kazandiran Baskan Osman Zolan’a tesekkürlerini iletti. Gazeteci Adem Metan, “Anadolu’nun önemli bir sehrinde böylesi bir kültür merkezini bulmak beni çok sasirtti. Gerçekten hayran kaldim. Emegi geçenleri, burayi yapanlari, vesile olanlari tebrik ediyorum” diye konustu.

Hakki Alkan ise Denizli’ye ilk kez geldigini ve hayal ettiginden çok daha güzel ve potansiyeli olan bir sehirle karsilastigini söyledi.



“Çalismaktan ve gayret etmekten vazgeçmeyin”

Konferansin sonunda sahneye çikan Baskan Zolan, keyifli ve ufuk açici bir program gerçeklestiren Adem Metan ve Hakki Alkan ikilisini tebrik ederek, Türkiye’nin yasadigi degisimleri kendi hayatindan örneklerle paylasti. Denizli Büyüksehir Belediyesinin gençler için gençlerle birlikte yaptigi projeleri de anlatan Baskan Zolan, Büyüksehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin de kentte gençlerin ihtiyaçlari dogrultusunda pek çok önemli çalisma gerçeklestirdiklerini kaydetti.

Gençlere ‘Çalismaktan ve gayret etmekten vazgeçmeyin’ diyen Baskan Zolan, konusmasina söyle devam etti; “Gayret etmek, vazgeçmemek ve yilmamak gerekiyor. Allah’im gayretin sonucu güzel veriyor. Gençler bizim gelecegimiz, onlara bizim isik tutmamiz gerekiyor. Sizlerin bugün ki etkinliginiz çok büyük katki sagladi. Ayaklariniza, yüreklerinize saglik” diye konustu.

Konusmanin ardindan Baskan Zolan, Adem Metan ve Hakki Alkan’a üzerinde Denizli horozu figürü bulunan kaide hediye etti. Programin ardindan gençlerin yogun ilgisiyle karsilasan Baskan Zolan gençlerle bol bol hatira fotografi çektirdi.
Kaynak: İHA