Çocuklar KUMSMALL'da Ço Mutlu

Sömestr tatilinin baslamasiyla birlikte çocuklarin adresi KUMSMALL AVM oldu. Aileleriyle birlikte KUMSMALL AVM’ye gelen çocuklar, hem Türkiye’nin en büyük kapali oyun alani olan Crocuspark’ta doyasiya eglenme imkani buluyorlar hem de dinozorlar dünyasi ile bulustuklari Dinomania’da çesitli etkinliklere katilabiliyorlar.

Çocuklar KUMSMALL'da Ço Mutlu


Kayseri ve çevre illerde yasayan ailelerin en güzel ve en verimli sekilde zaman geçirebilecekleri mekanlarin basinda KUMSMALL AVM geliyor. KUMSMALL AVM’de yeniden hizmet vermeye baslayan CrocusPark, yaklasik 5 bin metrekare alanda yer alan onlarca oyun ünitesiyle çocuklarin gözdesi haline geldi. CrocusPark’ta; Crazy Dance, Kano, Gondol, Çarpisan Arabalar, Uçan Leylek, Hava Bisikleti, Dönme Dolap, Roller Coster gibi farkli oyun ünitelerinin yani sira bowling, trambolin, oyun alani gibi bölümler de yer aliyor. Özellikle sömestr tatilinin baslamasiyla birlikte büyük ilgi görmeye baslayan CrocusPark’in yani sira KUMSMALL AVM’nin çocuklara hediyesi olan Dinomania etkinligi de küçüklerin ilgi odagi haline geldi. Dinozorlar dünyasini Kayseri’ye tasiyan Dinomania, 29 Ocak tarihine kadar görülebilecek.

DINOMANIA etkinlik alaninda 4-12 yas çocuklari için her gün saat 14.00, 15.00, 16.00, 17.00 ve 18.00’de farkli faaliyetler gerçeklestiriliyor ve bu faaliyetlere çocuklar ücretsiz olarak katilabiliyor.
Kaynak: İHA